Videós és hibrid tanfolyamok: megújul az Online Akadémia!

Ahogy az már a címből is kiderült, szuper izgalmas változások jönnek az Online Akadémia életében. Az oktatóplatformunk célja kezdetektől az, hogy olyan tudást adjunk át, amelyet szinte azonnal át lehet ültetni a gyakorlatba. A missziónk fontos része, hogy a tanfolyamokat a lehető legjobban a hallgatóink igényeire szabva tudjuk megtartani. Éppen ezért a korábbi tanulói visszajelzéseket beépítve fejlesztettünk a rendszeren, így a jövőben videós és hibrid tanfolyamokkal is találkozhattok az Online Akadémia kínálatban. 

Szuper elhatározás, hogy szeretnél tanulni és fejlődni, továbbfejleszteni magad valamilyen területen. Ám az elképzelés sosem azonos a valósággal. Vagy mégis? 

A legtöbben ott akadnak el a tanulási folyamat során, hogy egyszerűen nincs olyan fix idejük, ahová be tudnák sűríteni az adott tanfolyam(ok) elvégzését. Szintén egy másik gyakori probléma szokott lenni, hogy a tananyag feldolgozása közben számos kérdés felmerül, ám ezekre sok esetben nem kapjuk meg a választ.

Mi éppen ezen szeretnénk segíteni! Célunk, hogy a tanfolyamok segítségével valóban személyre szabott időbeosztás mellett tudj haladni és fejlődni a saját tempód szerint. A korábbi tanulói tapasztalatokat megfogadva és beépítve az Online Akadémia új kurzusai mostantól videós és hibrid formában is elérhetőek lesznek.

Na de mit is jelent ez pontosan?

Videós tanfolyam időzsonglőröknek

A videós tanfolyamok nagyban hasonlítanak a korábbi kontakt órákhoz. A fő különbség az, hogy a modulokról felvétel készül, így tanulóként teljes mértékben megszűnik az időhöz kötöttség. A korábbi tanuló tapasztalatok alapján nagy igény van a videós tanfolyamokra, amelyeket adott esetben többször is vissza lehet nézni. Ez a kiegészítés, illetve, hogy mindenki a saját tempójában tudja feldolgozni a tananyagot, nagyban hozzájárul a tudás hosszútávú beépüléséhez és a tanultak gyakorlatban való alkalmazásához is. 

tanfolyamok

Hibrid tanfolyam örök kíváncsiaknak

A hibrid tanfolyamok lényege, hogy a résztvevők hozzáférést kapnak az előre felvett videós tartalmakhoz, így kényelmesen, a saját tempójukban tudják feldolgozni a tananyagot. Ugyanakkor, szerettünk volna segíteni valahogy a már korábban említett kérdezés problémáján is. Éppen ezért ehhez a típushoz jár egy hatalmas extra bónusz, méghozzá egy privát konzultáció az oktatóval. A konzultáció során beszélhettek a saját vállalkozásod fejlesztéséről, felteheted az összes benned felmerülő kérdést és extra tippekhez is hozzájuthatsz. A személyes segítségnyújtás nagy előnye, hogy a tanfolyam anyagához kapcsolódó specifikus, a saját vállalkozásodra vonatkozó témákról is tudtok egyeztetni.

Mire számíthatsz a tanfolyamokon?

Nem árulunk zsákbamacskát. A tanfolyamokon bizony komoly tanulás vár rád. Ám a fejlődés és a növekedés kulcsa, hogy lépést tudj tartani a folyamatosan változó trendekkel és igényekkel. Mi ebben tudunk neked segíteni! Szeretnénk neked minél gördülékenyebbé tenni a folyamatot, hogy valóban a tanulásra koncentrálhass.

Ezek várnak rád a tanfolyamokon:

  • videós tananyagok
  • privát konzultáció (a hibrid tanfolyamon)
  • rugalmas időbeosztás
  • új technikák és módszerek megismerése
  • azonnal alkalmazható gyakorlati tudás
  • személyes fejlődés
  • kapcsolatépítés

Jól hangzik, ugye? Ha te is arra vágysz, hogy saját időbeosztásod szerint haladhass a tanfolyamok során és a tanulás közben felmerülő kérdéseidre biztosan megkapd a választ, akkor jelentkezz! 

Tanulj szabadon bárhonnan, bármikor az Online Akadémia segítségével!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .