Social Media Minikurzus

8 900 Ft

Ezután a tanfolyam után magabiztosan készíthetsz tartalmakat a közösségi oldalaidra. Iránymutatást, ötleteket és hasznos trükköket sajátíthatsz el, amiket könnyedén használhatsz fel a felületeiden. Hiszem, hogy a közösségi média kommunikációt nem elméletben kell tudni, hanem be kell építeni a gyakorlatba. Ha te is így gondolod, jó helyen jársz!

Social Media Minikurzus tematikája:

 1. Célközönség meghatározás
 2. Témabuborék bemutatása
 3. Téma kategóriák ismertetése
 4. Content calendar felépítése és elkészítése
 5. Így használj fel egy tartalmat több platformon
 6. Hiteles Én a social mediaban
 7. Építs kapcsolatokat
 8. Social media aranyszabályok

+ Bónuszok:
 • 2 db content calendar
 • Social media ötlettár e-book, hogy sose fogyj ki a tartalmakból
 • Buyer Persona segédlet és hasznos linkek segédlet

Leírás

Készen állsz? Kezdjük! Tudom, hogy még nem vagy biztos abban, hogy a sok hasonló képzés közül miért éppen ezt kellene választanod… Teljesen megértem a kétségedet, ezért szeretném bemutatni, hogy milyen tudással fogsz gazdagodni, ha nemcsak megnézed ezt a 1.5 órás anyagot, hanem gyakorlatba is ülteted és elkezded hasznosítani a tanultakat:

 • Képes leszel meghatározni a célközönsége(i)det, melynek köszönhetően tudni fogod, hogy melyik terméked/szolgáltatásod kinek ajánlod, ergó kinek írod a tartalmaid szövegét.
 • A témabuborékok videót látva biztosítalak, hogy sosem maradsz tartalomötlet nélkül. Többet nem fogod megkérdezni, – a fejedet vakargatva – hogy miről kommunikálj…?
 • Az egyik kedvenc anyagod a téma kategóriák lesznek, mert ezzel ismét meg fog nyílni a kreatív csapod, amivel ontod majd magadból az edukáló, szórakoztató, storytellinges posztokat.
 • Gyakorlati ismereted lesz arról, hogy csupán 1 tartalmat, hogyan használhatsz fel képes/videós változatban, több platformon keresztül. Imádni fogod ezt a trükköt!?
 • Megtalálod a saját hangod, mert elmondom, hogy legyél hiteles a közösségi média felületein.

Most már nem halogathatsz tovább! Irány a kosár!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Social Media Minikurzus” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .