Barion Pixel

Google Ads képzés

119 990 Ft

Szeretnéd profin kezelni a Google hirdetéseidet, de a hideg is kiráz a gondolattól, hogy milyen bonyolult lesz?

Az online Google Ads képzésünk megoldja ezt a problémádat! Ha már régóta szemezel a témával, akkor lehet, hogy Google Adwords tanfolyam néven emlékszel rá, ez most a Google Ads.

Tanfolyamunkra kezdőként és középhaladóként is várunk olyan elmélettel és gyakorlattal, ami után magabiztosan vetheted bele magad a Google hirdetések készítésébe és optimalizálásába.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

  1. A Google Ads tanfolyamot egy hirdetéskezelésben komoly tapasztalattal bíró szakember tartja, ezért biztos lehetsz benne, hogy jól megvalósítható eszköztárral fog felvértezni.
  2. Élő online képzésünk során minimalizáljuk a szakzsargont, hogy a Google Ads képzés során az elméletet és a gyakorlatot is közérthetően kapd kézhez. Ez utóbbit segítik oktatóink tesztoldalai, amelyeken Te is gyakorlatozhatsz, így nem gond az sem, ha esetleg még nincs saját hirdetéskezelő fiókod.
  3. Közbejött valami és nem értél oda az élő órára? Nem probléma, mert Google Ads oktatásunk minden videóját később is bármikor visszanézheted 1 éven keresztül.

További információk

Időpontok:

2022.09.12-2022.10.17, 2022.10.12-2022.11.21, 2022.11.14-2022.12.19

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Google Ads képzés” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…