Barion Pixel

Facebook hirdetéskezelés képzés

99 990 Ft

Szeretnéd profin kezelni a Facebook hirdetési kampányaidat, de a gyakorlati lépéseket eddig nem mutatták meg a marketinges képzéseken? Facebook oktatásunkon kezdőként és középhaladóként is hasznos és gyakorlatias tudáshoz jutsz.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Szeretnéd profin kezelni a Facebook hirdetési kampányaidat, de a gyakorlati lépéseket eddig nem mutatták meg a marketinges képzéseken?

Facebook oktatásunkon kezdőként és középhaladóként is hasznos és gyakorlatias tudáshoz jutsz.

Nem csak tudni fogod, hogy a hirdetési büdzsédet jó helyen költöd-e el, hanem új vásárlókat találhatsz, a régieket pedig még jobb ajánlatokkal bombázhatod.

A Facebook oktatást egy hirdetéskezelésben komoly tapasztalattal bíró szakember tartja, ezért biztos lehetsz benne, hogy jól megvalósítható eszköztárral fog felvértezni.

Élő online képzésünk során minimalizáljuk a szakzsargont, hogy a Facebook tanfolyam során az elméletet és a gyakorlatot is közérthetően kapd kézhez. Ez utóbbit segítik oktatóink tesztoldalai, amelyeken Te is gyakorlatozhatsz, így nem gond az sem, ha esetleg még nincs saját hirdetéskezelő fiókod.

Közbejött valami és nem értél oda az élő órára? Nem probléma, mert Facebook hirdetés oktatásunk minden videóját később is bármikor visszanézheted 1 éven keresztül.

További információk

Időpontok:

2022.09.13-2022.10.13, 2022.10.18-2022.11.17, 2022.11.14-2022.12.14

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Facebook hirdetéskezelés képzés” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…