Tartalomkezelés könnyedén, de mégis hogyan?

A fenti kérdésre valószínűleg te is régóta keresed a választ, de eddig még sajnos nem találtad meg. Hidd el, ezzel nem vagy egyedül, könnyű elveszni a tartalomkezelés tengerén. Ha valóban már jó ideje keresed a megoldást, akkor most a legjobb helyen jársz.

A tartalomkezelést a különböző platformokon (jelen esetben a Facebook-on) egyszerűen lehet kezelni, a kulcs a Facebook Creator Studio alkalmazása.

Ugye nem ijeszt el ez az elnevezés?

Fontos információ ezzel kapcsolatban, hogy az Instagram-on is tudod használni tartalomkezelésre, tehát akár két legyet is üthetsz vele egy csapásra. Rendkívül felhasználóbarát a felülete, a felépítése logikus: vele időzíteni tudod a saját posztjaidat. Ez azt jelenti, hogy be tudod állítani, hogy egy adott poszt mikor jelenjen meg a felületeden. Ezzel megkönnyítve a helyzetedet, hiszen, ha például a te célcsoportod hajnali 1 órakor aktív és te azt szeretnéd, hogy akkor menjen ki a poszt, neked nem szükséges felkelned és kirakni azt, hanem beállítod, hogy mikor kerüljön közzé.

tartalomkezelés

Röviden: mire is jó ez nekem?

Mármint a Facebook Creator használata. Arra, hogy különböző tartalmakat hozz létre. Hasznos lehet ezen eszköznek a használata annak is, aki több oldalt kezel egyszerre az említett platformon, hiszen minden oldalhoz, ahol valamilyen szerepkörrel rendelkezik, láthatja az éppen aktuális eseményeket.

Extrán szuper!

A Creator Studio-ban van lehetőség elemzések megtekintésére is, mely nagyon hasznos az oldal, illetve a közösség építése szempontjából. Kedvező továbbá arra is, hogy az oldalra érkező leveleket egy helyen tudd kezelni, így biztosan minden levél megválaszolásra fog kerülni. Ugye, hogy mennyi mindenre jó ez a jó kis program? Általa jobban képben lehetsz a vállalkozásod aktuális social média történéseiről, illetve, hogy 1-1 követőnek mennyire tetszettek a kitett posztok.

Ha te is szeretnéd jobban a kezedben tartani a gyeplőt és felkeltette az érdeklődésedet a Facebook Creator Studio használata ne habozz, kezdd el még ma a használatát!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .