Saját marketing – kiszervezzem vagy megtanuljam?

Egy vállalkozó számára rendkívül fontos a saját marketing, hiszen ez az a pontja a cégnek, amely tulajdonképpen generálja az eladásokat. Legyen szó termékről, szolgáltatásról, workshopról, vagy tudásról, ennek az eszköznek a használata elengedhetetlen. Sokan azonban problémába ütköznek akkor, amikor megpróbálnak egy saját Facebook bejegyzést vagy egy teljes kampányt összetenni, hiszen ez egy külön szakma, amit vagy megtanul valaki, vagy pedig kiszervezi. Melyik lehet a helyes megoldás? Saját marketing esetén van egy jó hírünk: mindkettő hatékonynak bizonyul!

Saját marketing kiszervezése – profik kezében 

A saját marketing kiszervezése nem ördögtől való dolog. Több évtizede használnak a cégek külsős marketing ügynökségeket vagy szakembereket, akik a legjobb tudásuk szerint segítenek nekik. Igen, természetesen ez pénzbe kerül, de az eladások és a számok emelkedése láttán sok cégvezető elégedetten tekint a kiszervezett marketingtevékenységre és élete egyik legjobb döntésének tartja azt. Legjobb, ha egy kézben van az egész, ami egy jól felépített struktúrát eredményez. 

Ha szeretnél ilyen jellegű segítséget kérni, bátran keress meg minket is az info@onlineakademia.hu email címen, mert mi is foglalkozunk online kommunikációval. 

Miben kérheted a segítségét a marketing szakembereknek?

Social media management: Manapság elengedhetetlen az online jelenlét, így egy Facebook oldal már szinte alap. Ehhez hozzájöhet még az Instagram, TikTok, LinkedIn, amelyek mind a kommunikációt erősítik. Ezeknek a kezelése elsőre gyerekjátéknak tűnhet, de elég egy rossz mozdulat, és elveszítheted az addig felépített munkád nagy részét. Jobb ezt a szakemberekre bízni, nem? 

Blogbejegyzések és hírlevelek írása: Nem is gondolnád, de a blogbejegyzések és a hírlevelek az utóbbi pár évben szárnyalnak. Ezekkel akár a meglévő, akár az új követőidet is egyszerűen elérheted, mindössze egy remek szövegíróra lesz szükséged, aki elkápráztat téged és a vevőidet a mondataival.

Kampányok teljeskörű leszervezése: Új termék vagy szolgáltatás bevezetésén gondolkozol? Kiemelnél egy korábbi, jól működő, de kevés eladást generáló dolgot? Eladnád a felhalmozott készleted? Ha bármelyikre igen a válaszod, akkor neked egy kampányra van szükséged. A remek marketing szakemberek mindent megtesznek azért, hogy elégedett légy, így egy teljeskörű kampányt terveznek meg a számodra, ahol Te határozhatod meg a célt.

Tartalommarketing stratégia készítése: Ha a fentieket összehangolnád és nem csak egy-egy elemre van szükséged belőlük, akkor a tartalommarketing stratégia lesz a te megoldásod. Egy jól működő, több fronton is jelen lévő saját marketing csodákra képes, így, ha teheted, ne szalaszd el ezt a lehetőséget!

Ha bármelyik marketingeszközt szívesen alkalmaznád a vállalkozásod felfuttatására, akkor keress bátran az info@onlineakademia.hu e-mail címen, ahol rövid megbeszélés után egy remek ajánlattal és profi munkával segítjük majd a céged növekedését!

Saját marketing megtanulása – kiváló online kurzusok

Igen, a jó marketing szakember megtalálása kincs, de sokan inkább arra törekednek, hogy mindent egy kézben tartsanak, és ebbe beletartozik a saját marketing kezelése is. Ez is egy remek megoldás lehet, hiszen tanulni bármikor elkezdhet az ember, legyen egy friss, éppen az egyetemről kilépett fiatal, vagy egy sok évnyi tapasztalattal rendelkező senior. Mivel a cégvezetők, vállalkozók nagy része állandóan elfoglalt, nincs idejük arra, hogy részt vegyenek személyesen egy ilyen kurzuson. Szerencsére már számtalan oktatási anyag elérhető online is, amelyre az Online Akadémia a legjobb példa. Lássuk, miben tudunk neked segíteni, ha a mi platformunkat választod a tudásod bővítésére!

Megtanítunk profin Facebook hirdetést kezelni. Ezzel növelheted a követőid és a bevételed számát, folyamatosan monitorozhatod a kampányaidat és aszerint alakíthatod őket, ahogy alakulnak a megrendeléseid. Erre van egy remekül összerakott, Facebook hirdetéskezelés tanfolyam, ahol megalapozhatod a jövődet és felvértezheted magad tudással.

Ha nem csak a Facebook az, ami érdekel, nyitott vagy további social media felületek kezelésére is, akkor a Posztolj Profin Mesterkurzust neked találták ki. Instagram, Canva, TikTok, Linkedin, és az elmaradhatatlan Facebook kezelése mellett számtalan extra tudást is átadunk a szakértőkkel, amellyel elindíthatod a vállalkozásod online jelenlétét. Ha ezek az alapok megvannak, nincs az a poszt, amit ne tudnál létrehozni, ráadásul úgy, hogy hatékonyan és érthetően kommunikálsz+eladsz. A fentiek alapján is kiderül, hogy azzal is jól jársz, ha kiszervezed a saját marketinged, valamint azzal is, ha időt, energiát és pénzt fektetsz magadba, és megtanulod, hogyan kell kezelni a különböző felületeket. A döntés rajtad áll, egyikkel sem fogsz mellé, csak csináld!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .