Az Online Akadémia küldetése, hogy olyan gyakorlati marketing tudást nyújtson, amelyet tanulóink azonnal alkalmazni tudnak a vállalkozásukban.

Szeretnénk, hogy a rugalmasan feldolgozható üzleti tanfolyamainkkal valódi tudást adhassunk át, hogy magabiztosan kezeld projektjeidet vagy a vállalkozásod online marketinghez kapcsolódó feladatait.

Szabó Dóri vagyok az Online Akadémia megálmodója, alapítója.

Azért hoztam létre, mert hiszek abban, hogy a tanulás és a fejlődés elengedhetetlen az élet minden területén.

A vállakozói pályafutásom szabadúszó social média menedzserként indult, és itt szembesültem vele először, hogy az idő és a megfelelő tudás hiánya az, amiért a vállalkozók elsők között szervezik ki ezeket a feladatokat.

Ennek hatására döntöttem úgy, hogy szeretnék lehetőséget biztosítani arra, hogy elsajátíthassák a szükséges készségeket és tudást. Bár sokan kiszervezik az online jelenlétükhöz kapcsolódó feladatokat, hiszek benne, hogy ha valaki szívesen gyárt tartalmat, akkor fontos, hogy lehetőséget kapjon a további tanulásra és fejlődésre.

Így született meg az Online Akadémia ötlete, ami hiánypótló az online oktatási piacon, ugyanis én és a nagyszerű oktatók figyelünk a személyes kapcsolat fenntartására a gyakorlatorientált tanfolyamaink kialakításának köszönhetően.

Ügyelünk arra, hogy minden tudást átadjunk egy adott témakörből, hogy ne elégedetlenül hagyd el az online felületet, hanem tele tudással és energiával felvértezve.

Az Online Akadémia vezetése mellett továbbra is menedzselek egy kicsi, de hatékony social média csapatot, mert fontosnak tartom, hogy benne maradjak az online vérkeringésben, és első kézből szerezhessek tapasztalatot.

Ha bármi kérdésed van a tanfolyamokkal, az oktatóinkkal vagy az Akadémiával kapcsolatban, akkor írj nekem az info@onlineakademia.hu címre, örömmel válaszolok!

Horváth Anna

Horváth Anna vagyok, Instagram stratégia tanácsadó.

2020-ban kezdtem virtuális asszisztensként dolgozni, viszont hamar kiderült számomra, hogy az igazi szerelem a social media, ezen belül is az Instagram. Az elmúlt években többnyire mikro-és kisvállalkozásokkal dolgoztam együtt.

A munkám során a vállalkozások számára nem csak a teljes Instagram jelenlétet kezelem, de gyakran tanácsadás/oktatást is tartok az ügyfeleknek, hogy később maguk is képesek legyenek kezelni az oldalt.

A kurzust az elmúlt évek tapasztalatai alapján építettük fel, figyelembe véve azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban merülnek fel a munka során.

A célom, hogy segítsek megérteni az Instagram működését, hogy egy szuper oldalt építhess fel a vállalkozásod számára.

Földi Niki vagyok, online marketing menedzser, PPC specialista.

2017 óta foglalkozom online marketinggel, azon belül is Google Ads és social média hirdetések kezelésére specializálódtam. Az első éveimet ügynökségnél töltöttem, majd saját vállalkozásomat kezdtem el építeni. 

Rengeteg elkészített marketing stratégián, több száz Facebook kampány elkészítésén vagyok túl, megszámlálhatatlan célközönséget, stratégiát, beállítást teszteltem már ügyfeleim kampányaiban az évek során, amelyekből megtanultam, melyek azok, amelyek tényleg beválnak, amelyekkel tényleg eredményes hirdetéseket hozhatunk létre.

Célom, hogy hozzásegítselek ahhoz, hogy Te is elérd a céljaidat. Megismerd azokat az elméleti és gyakorlati lehetőségeket, apró trükköket, amelyek előrébb visznek Téged és a vállalkozásodat. Hogy megismerd a hirdetéskezelés bevált praktikáit, amivel Te is eredményes hirdetéseket tudsz majd készíteni!

_DSC3564-Edit
elkészített bejegyzés
+ 5700
sikeres hirdetés
+ 300
elfogyasztott kávé
+ 0
boldog ügyfél
+ 0