Barion Pixel

Szabó Dóri vagyok az Online Akadémia megálmodója, alapítója.

Az akadémiát azért hoztam létre, hogy segítsek azoknak, akik fejlődni szeretnének. Pályaválasztás előtt két dolgot tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és segíteni szeretnék nekik az élet több területén.

A tanulmányaim kiválasztásakor eltökélt rendezvényszervező szerettem volna lenni, de az egyetem végére már éreztem azt, hogy nem a rendezvények, sokkal inkább az oktatás világában találom meg a helyem.

A munkám során több vezetői döntéssel nem értettem egyet, azt gondoltam ezt lehetne sokkal áttekinthetőbben is csinálni. A továbbképző tanfolyamokon szintén azt éreztem, hogy hiányzik valami… Vagy a személyes odafigyelés, vagy a tananyag volt hiányos, így elkeseredetten hagytam hátra a különböző online oktatási felületeket. 

Ekkor jött az ötlet, hogy egyesítem a segítségnyújtási vágyam és a vezetői ambícióimat. Így alapítottam meg az Online Akadémiát, ami hiánypótló az online oktatási piacon, ugyanis én és a nagyszerű oktatók figyelünk a személyes kapcsolat fenntartására a gyakorlatorientált tanfolyamaink kialakításának köszönhetően. Ezen felül mi nem titkolunk el előled semmit. Ügyelünk arra, hogy minden tudást átadjunk egy adott témakörből, hogy ne elégedetlenül hagyd el az online felületet, hanem tele tudással és energiával felvértezve.

Hernaez Szabó Évi kreatív szövegíró oktató

Hernaez Szabó Évi vagyok, diplomás újságíró, magyar tanár és okleveles copywriter, kommunikációs tanácsadó.

Pályafutásomat marketing asszisztensként kezdtem Csongrád megye legnagyobb regionális napilapjánál, a Délmagyarországnál, ezután pedig sok évig “klasszikus” blogger-újságíróként dolgoztam.

2020-ban rátaláltam a spanyolajkú világ egyik legjobb copywriter szakemberére (Maider Tomasena), és az ő munkásságát megismerve úgy döntöttem, én is ezen az úton haladok tovább.

A szakképzés befejezése után hivatalosan is elindítottam a saját vállalkozásomat:

természetesen hangzó és jól felépített szövegeket írok weboldalakra, blogokra, közösségi oldalakra vagy e-mail marketing kampányokhoz- megfelelő adag meggyőző szövegírás (copywriting) alkalmazásával.

A szövegeimmel többek között itt találkozhatsz:

Vas Tímea Consulting, Pöttyöslabda családi magazin, Délmagyarország és Délvilág, Könyvelő-Net, Gabriel Transport, Skyu, Katacryl, Cotton Artean, Babakuckó.

Marczinkó Ági vagyok, hibrid lifehacker

Tanítok az Edutus Egyetemen és a Gábor Dénes Főiskolán, emellett workshopokat tartok a PTE-n. Főállásban pedig a saját ügynökségemet és csapatomat építem a Welovedigital Kft.-t, ahol főleg Facebook és Google Ads hirdetési terveket készítek.

Amivel foglalkozom:

ONLINE HIRDETÉSI STRATÉGIA: a hirdetések, mint stratégiai eszköztár beépítése az online marketingstratégiába

ONLINE HIRDETÉSEK HAVI MENEDZSMENTJE: a teljes online vásárlói utat lefedő hirdetések kialakítása és működtetése (Facebook, Google Ads, LinkedIn, Waze, Spotify, Pinterest, Youtube, TikTok, MailChimp, blogok) 


Az elmúlt években olyan ügyfelekkel dolgozhattam, mint a MOL Magyarország, az Union Biztosító, a Paul Moise Cosmetics, az Intenset Sport, a Mizo Magyarország, az Up2You Nyelviskola és még számos más cég.

József Nikolett, Niki vagyok, Instagram stratégia tanácsadó.

2019-ben kezdtem el Instagram tanácsadóként dolgozni, de 2011 óta követem nyomon az Instagram fejlődését, ahogy napról-napra több lehetőséget kínál a vállalkozók számára.

Ezzel együtt azonban a felület egyre összetettebbé és bonyolultabbá vált. Ma elindulni az Instán nem ugyanazt jelenti, mint akár 3 éve. Éppen ezért úgy gondolom, hogy egy üzleti profilt megfelelő stratégiai alapok nélkül már nehéz sikerre vinni.

Az Instagram Mesterkurzus megalkotása során ezt a szemléletet tartottuk szem előtt. Mind a kurzus felépítését, mind a kapcsolódó anyagokat úgy állítottuk össze, hogy a végén a kezedben tartsd az Instagram stratégiádat, mely minden pontjában támogatja a céljaid megvalósulását.

Kovács Eszter vagyok, online marketing szaktanácsadó.

Én foglak segíteni a social mediaban való tudatos megjelenésed, önazonos online kommunikációd, illetve a mindezekre épülő, eredményes Facebook és Instagram hirdetéskezelésed hármasában.

Saját ügyfeleim mellett két hazai marketing ügynökség munkáját is segítem alvállalkozóként, így a napjaim legnagyobb részét a Facebook hirdetéskezelések, kampánystratégiák és teljes körű marketing stratégiák összeállítása teszik ki! Ügynökségi szinten és saját ügyfeleim révén is rengeteg féle iparágba és ezáltal számos termék- és szolgáltatás fókuszú vállalkozásba tekinthettem be, illetve gyakorlati úton tapasztalhatom meg a platformon megjelenő folyamatos újításokat. 

Az a célom, hogy segítsem átlátni a platformban rejlő, számodra hasznos (!) lehetőségeket, olyan gyakorlati tudást és hasznos trükköket sajátíts el, amelyeket a saját vállalkozásodban tudsz kamatoztatni és végre sikereket érj el a hirdetéskezelésben.

+ 5700
elkészített bejegyzés
+ 300
sikeres hirdetés
+ 0
elfogyasztott kávé
+ 0
boldog ügyfél