Szabó Dóri vagyok az Online Akadémia megálmodója, alapítója.

Az akadémiát azért hoztam létre, hogy segítsek azoknak, akik fejlődni szeretnének. Pályaválasztás előtt két dolgot tudtam, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és segíteni szeretnék nekik az élet több területén.

A tanulmányaim kiválasztásakor eltökélt rendezvényszervező szerettem volna lenni, de az egyetem végére már éreztem azt, hogy nem a rendezvények, sokkal inkább az oktatás világában találom meg a helyem.

A munkám során több vezetői döntéssel nem értettem egyet, azt gondoltam ezt lehetne sokkal áttekinthetőbben is csinálni. A továbbképző tanfolyamokon szintén azt éreztem, hogy hiányzik valami… Vagy a személyes odafigyelés, vagy a tananyag volt hiányos, így elkeseredetten hagytam hátra a különböző online oktatási felületeket. 

Ekkor jött az ötlet, hogy egyesítem a segítségnyújtási vágyam és a vezetői ambícióimat. Így alapítottam meg az Online Akadémiát, ami hiánypótló az online oktatási piacon, ugyanis én és a nagyszerű oktatók figyelünk a személyes kapcsolat fenntartására a gyakorlatorientált tanfolyamaink kialakításának köszönhetően. Ezen felül mi nem titkolunk el előled semmit. Ügyelünk arra, hogy minden tudást átadjunk egy adott témakörből, hogy ne elégedetlenül hagyd el az online felületet, hanem tele tudással és energiával felvértezve.

Horváth Anna vagyok, Instagram stratégia tanácsadó.

2020-ban kezdtem virtuális asszisztensként dolgozni, viszont hamar kiderült számomra, hogy az igazi szerelem a social media, ezen belül is az Instagram. Az elmúlt években többnyire mikro-és kisvállalkozásokkal dolgoztam együtt.

A munkám során a vállalkozások számára nem csak a teljes Instagram jelenlétet kezelem, de gyakran tanácsadás/oktatást is tartok az ügyfeleknek, hogy később maguk is képesek legyenek kezelni az oldalt.

A kurzust az elmúlt évek tapasztalatai alapján építettük fel, figyelembe véve azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban merülnek fel a munka során.

A célom, hogy segítsek megérteni az Instagram működését, hogy egy szuper oldalt építhess fel a vállalkozásod számára.

Földi Niki vagyok, online marketing menedzser, PPC specialista.

2017 óta foglalkozom online marketinggel, azon belül is Google Ads és social média hirdetések kezelésére specializálódtam. Az első éveimet ügynökségnél töltöttem, majd saját vállalkozásomat kezdtem el építeni. 

Rengeteg elkészített marketing stratégián, több száz Facebook kampány elkészítésén vagyok túl, megszámlálhatatlan célközönséget, stratégiát, beállítást teszteltem már ügyfeleim kampányaiban az évek során, amelyekből megtanultam, melyek azok, amelyek tényleg beválnak, amelyekkel tényleg eredményes hirdetéseket hozhatunk létre.

Célom, hogy hozzásegítselek ahhoz, hogy Te is elérd a céljaidat. Megismerd azokat az elméleti és gyakorlati lehetőségeket, apró trükköket, amelyek előrébb visznek Téged és a vállalkozásodat. Hogy megismerd a hirdetéskezelés bevált praktikáit, amivel Te is eredményes hirdetéseket tudsz majd készíteni!

+ 5700
elkészített bejegyzés
+ 300
sikeres hirdetés
+ 0
elfogyasztott kávé
+ 0
boldog ügyfél