Online marketing mentorprogram

Helyezd stabil alapokra a vállalkozásod online marketingjét egy szakmai mentor támogatásával!

hirdetés

online marketing mentorprogram

Helyezd stabil alapokra a vállalkozásod online marketingjét egy szakmai mentor támogatásával!

Ha szeretnéd, hogy az emberek megismerjék a kiemelkedő termékedet vagy szolgáltatásodat, akkor el kell merülnöd az online marketing bugyraiban.

Csoportos online marketing mentorprogramunk során megoldást találsz a vállalkozásodban felmerülő kihívásokra és elcsípheted mások jól bevált ötleteit is. Dolgozd ki velünk az ideális vásárlóid körét, hogy célba találjanak az értékesítési üzeneteid.

Kristálytiszta stratégiád lesz a program végére a közösségi média csatornáid és hirdetéseid kezelésére, amellyel a látogatókat vásárlóvá konvertálhatod. Növelni tudod weboldalad látogatottságát és garantáltan több konverziót érhetsz el miután mentorod útmutatásai alapján átalakítottad az oldaladat.

Akár most indítasz vállalkozást, akár meglévő cégedet szeretnéd turbó fokozatra kapcsolni, ha betartod a marketing mentor javaslatait akkor a tudásból profitot generálhatsz.

Csatlakozz mentorprogramunkhoz, ahol segítünk vállalkozásod online marketing stratégiájának felépítésében!

Kinek való az online marketing mentorprogram?

Csatlakozz mentorprogramunkhoz, ahol segítünk vállalkozásod online marketing stratégiájának felépítésében!

Hogyan működik a csoportos online marketing mentorprogram?

Miért érdemes most belevágni az online marketing mentorprogramba?

Részletes tematika

Az első alkalommal bemutatkozunk egymásnak, átnézzük a meglévő, vagy tervezett vállalkozásod termékét, vagy szolgáltatását és a jelenlegi online felületeidet.
Áttekintjük a célokkal, célkitűzésekkel kapcsolatos alapvető elméleti tudnivalókat, majd meghatározzuk azokat a konkrét hosszú- és rövidtávú célokat, amelyek a te vállalkozásod esetében észszerű kihívást jelentenek.
Beszélünk a célcsoportokról és személyre szabottan kijelöljük azokat a konkrét buyer personákat, akik felé érdemes kommunikálnod.

A marketing-kommunikáció alapja a termék/szolgáltatás 3-szintű elemzése. Bármi is áll a vállalkozásod fókuszában, ennek ismerete elengedhetetlen az értékes kommunikáció kidolgozásához.
Az óra második felében közösen elemezzük a weboldalad, UX szempontok figyelembevételével, egyedi javaslatokkal.

Hogyan működnek az algoritmusok? Mit vegyél figyelembe, és milyen technikákat alkalmazz, ha nagyobb organikus forgalmat szeretnél elérni a tartalmaiddal? A-B tesztelés, hirdetés nélkül.

Ezek fényében átnézzük az online közösségi felületeid és kommunikációd –  javaslatokat és támpontokat adunk.

Ahogy a marketing-kommunikáció alapja a termék 3-szintű elemzése, úgy a teljes marketing stratégiád esszenciája a 4P (Product-Price-Place-Promotion) hatékony és pontos együttműködése.
Az órán online példák után kielemezzük a saját 4P tényezőidet, felfedjük az erősségeket és hogy melyik területet, hogyan érdemes fejlesztened.

Milyen termékportfoliót, illetve szolgáltatáspalettát érdemes kialakítanod, és ezeket milyen marketing eszközökkel párosíts ahhoz, hogy a vevőid elköteleződjenek melletted? Ötletelés és saját példák elemzése a csoportból.

Bevezető az online hirdetéskezelésbe Facebook (Meta) és Google platformon. A legfontosabb kampány és konverzió típusok bemutatása élesben működő példákkal.
Értékesítési tölcsér (sales funnel) felépítése és támogatása e-mail marketing eszközökkel.
Az AIDA modell gyakorlati alkalmazása személyre szabottan a te termékednél, szolgáltatásodnál.

Tervezési alapok az online térben.
Éves és havi tartalom- és hirdetésütemezés. Kiemelt kampányidőszakok és a hirdetésekre allokált költségkeret meghatározása. Költségoptimalizálási stratégiák a kampányod közben.

Mivel a mentorprogram lényege a gyakorlati online tevékenységed támogatása, mire ide érünk, a tananyag egy jelentős részét már alkalmaztad a mindennapokban.
Még egyszer összefoglaljuk, mi mindenről esett szó az elmúlt 2 hónapban, melyek azok a sarokpontok, amelyekre általánosan, illetve egyedileg ki-ki a saját területén figyeljen, és kiértékeljük a gyakorlati tapasztalatokat.

Online Marketing Munkafüzet, mely segít a feladatok elvégzésében és a javaslatok elsajátításában. 

Ki fog segíteni neked?

Viszt Viktor vagyok, közgazdász, marketingstratéga, online koncepciógyáros és projektvezető.

A Budapesti Gazdasági Egyetemen szereztem mesterdiplomát nemzetközi gazdasági kapcsolatok szakirányon, amelyet egy médiatudomány oklevél előzött meg a Pázmányon. Továbbá elvégeztem egy cégvezetés mesterképzést az EuroContact Business School-on.

2007 óta a MediaEvent reklám- és médiaügynökség ügyvezetőjeként dolgozom. 2019-ben létrehoztam a cégen belül a digitális marketing divíziót PPC, content és SEO fókusszal és olyan nívós brandekkel dolgoztunk együtt, mint az UNION Biztosító, a Galaxy Játékáruház, az Activé Fibershake – a teljesség igénye nélkül. Továbbá mi leadeltük Ferenc pápa 2021-es magyarországi látogatását és az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus teljes közösségi tartalom- és hirdetésmenedzsmentjét. 

A mentorprogram középpontjában Te és a vállalkozásod áll. A nyolchetes kurzus alatt – az elméleti ismeretekkel párhuzamban – ezeket fogjuk együtt átnézni, optimalizálni, kitalálni mit csinálj, vagy hogy mit csinálhatsz jobban. Azonnal használható eszközöket kapsz, melyet már a tanfolyam alatt beépíthetsz a marketingedbe.

Arra foglak megtanítani, hogy az egyes online marketingeszközök és modellek hogyan adaptálhatók a saját márkád, vagy szolgáltatásod esetében, és hogyan maximalizálható ezek szinergikus hatása.

Tudom mit gondolsz most…

Természetesen. Az órákat és azok tartalmát úgy állítottuk össze, hogy 8-10 fős csoportos mentorprogram esetén is mindenkire elegendő idő jusson.

A csoportos órákon másoktól is tanulhatsz, ellesheted a többiek által már letesztelt megoldásokat. Ráadásul egymást motiválva haladhatsz előre egy összetartó közösségben.

Ekkor sem felesleges a mentorprogram. Idővel szükséged lesz egy weboldalra, így ezen az órán meghallgathatod a mentor javaslatait, amiből rengeteget tanulhatsz. Amikor pedig ott leszel, hogy weboldalt készíttetsz, már pontosan tudni fogod minek kell rajta lennie ahhoz, hogy  a vásárlóid könnyedén eligazodjanak rajta.

A mentorprogram lényege, hogy egy rövid elmélet után átvegye a gyakorlat a főszerepet. Átnézzük és pontosan meghatározzuk a tartalomstratégiád és kampánystratégiád. Ezt követve a vállalkozásod garantáltan növekedni fog.

Ez nem egy átlagos képzés, ahol végighallgatod az oktatót. A programunk során válaszokat kapsz azokra a kérdésekre, melyek megzavarták az eddigi online marketinged. Megoldást adunk arra, hogy egy rendszeres ütemterv mentén megvalósítsd a céljaid és profitot generálj már akár az első hónaptól. Személyre szabott tanácsokkal látunk el, amit már akár azonnal hasznosítani tudsz.

Online Marketing Mentorprogram időpontok

2022.11.22-2023.01.24 JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022.11.18
Tanfolyam időpontjai: 2022.11.17, 11.29, 12.06, 12.15, 12.20, 2023.01.10, 01.17, 01.24

Oktatási napok és időpontok:

9:00-11:00

A képzés ára: 119 990 Ft

Kevés az időd a tanulásra és rövid időn belül szeretnéd látni a befektetett munkád megtérülését?

Csatlakozz 2 hónapos, csoportos online marketing mentorprogramunkhoz most!

Ezt a tanfolyamot ajánljuk neked: