Téged is vár az Online Akadémia! – kiknek ajánljuk képzéseinket?

Pályakezdő vagy, esetleg már jó ideje az online marketing területén dolgozol, vállalkozó vagy? Vagy csak érdekel ez az irány és úgy érzed, eljött az idő, hogy szakmát válts? Akkor a legjobb helyen vagy! Az Online Akadémia kínálatában megtalálható összesen 5+2 program segítségével elsajátíthatod az digitális marketing legfontosabb tudnivalóit és a megszerzett gyakorlati tudást könnyen átültetheted a mindennapi munkádba. 

Az online oktatás egyre népszerűbb módszer, nem véletlenül, hiszen számos előnnyel jár. Tökéletes választás azok számára, akik szívesen tanulnának valami újat vagy szeretnék tovább képezni magukat a már meglévő, esetleg egy teljesen új szakterületen. 

Neked való az Online Akadémia, ha…

  1. Kis- vagy középvállalkozásban dolgozol, szívesen tanulnál a legújabb trendekről és a megszerzett tudás által megújítanád a közösségi felületeken megjelenő tartalmakat. 
  2. Most indítod a saját a vállalkozásodat és szeretnél az alapoktól felépíteni egy hatékony kommunikációt, amely a sikerhez vezető út egyik első, kulcsfontosságú lépése.
  3. Szeretnél új szakmát tanulni és abban elhelyezkedni, amelyet könnyedén megtehetsz, hiszen a Facebook hirdetéskezelés és Google Ads tanfolyamaink elvégzésével eredményes PPC-s munkatárs válhat belőled.
  4. Marketing területen dolgozol és szívesen továbbképeznéd magad, örömmel megismerkednél új módszerekkel, aktuális és jövőbeli irányvonalakkal és a szektoron belül szélesítenéd a látóköröd.

Mit tanulhatsz nálunk?

Facebook hirdetéskezelést, ahol az alapoktól megtanítunk hatékonyan felépíteni a kommunikációs kampányokat. Ennek segítségével elérheted a megfelelő célcsoportot és új vásárlókra tehetsz szert.

Instagram kommunikációt, ahol a mesterkurzus során nemcsak a posztolás alapjaival, hanem a megfelelő követőbázis építésének technikájával is megismerkedünk.

Markenting szövegírást, amely során az elméleti és gyakorlati tudásátadásra építünk, hogy később valóban érdekes és színvonalas szövegeket tudj készíteni.

Google Ads hirdetéskezelést, ahol elsajátíthatod a Google hirdetések alapjait. Megtanítunk kulcsszavakat kutatni és használni, hirdetéseket optimalizálni, valamint profin kezelni az egész rendszert. 

E-mail marketinget, hiszen a saját feliratkozóid a legnagyobb és legbiztosabb bázisod. A tanfolyam elvégzése után folyamatos és állandó kapcsolatban tudsz maradni a közönségeddel.

Ezenkívül várunk szeretettel az Online marketing és Instagram Mentorprogramunkba is, ahol a közösségen belül kapcsolatokat építhetsz, új ötletekre tehetsz szert és saját mentorod személyre szabott tanácsokkal lát el a 8 hetes program alatt.

Az idő és a hely nem lehet akadály!

A tanfolyamok minden esetben videó konferencián keresztül, élőben zajlanak, ugyanakkor az órákról felvétel is készül, amelyeket 1 évig bármikor vissza lehet nézni! Az online képzések nagy előnye, hogy helyfüggetlenek, így kényelmesen és rugalmasan beilleszthetőek a hétköznapi életritmusba. 

Ha úgy érzed, magadra ismertél és szívesen tanulnál tapasztalt oktatóinktól gyakorlatorientált képzés keretein belül, akkor jelentkezz az képzéseinkre!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .