Marketing szövegírás

Marketing szövegíróként hatékonyabbá tudod tenni a terméked vagy szolgáltatásod.

marketing szövegírás

Írj nagyobb bevételt hozó szövegeket könnyedén, kevesebb idő alatt!

A marketing szövegírás képzésünkön nemcsak elméletben tanulsz meg írni, hanem gyakorlatban is magabiztosan készíted majd el landoló oldalaidat, blogcikkeidet vagy akár a Facebook hirdetéseid szövegét.

Jelentkezz és tanuld meg a bevételt és feliratkozókat hozó szövegek írásának titkait, amelyek segítségével az érdeklődők leendő ügyfeleiddé válnak!

A célcsoportodat, a termékeidet, szolgáltatásodat TE ismered igazán.
Te tudod, hogy milyen stílusban szeretnél kommunikálni, milyen tartalommal támogatnád, mivel segítenéd vevőidet és ügyfeleidet.

Mindenhonnan az ömlik ránk, hogy következetesen kell kommunikálni, mert egyébként eredménytelen a jelenlétünk.

Ezt mondani könnyű, de…

Ezekkel a gondolatokkal biztosan nem vagy egyedül.

A marketing szövegírás egy készség, amelyet bárki el tud sajátítani!

Hiába hallottad már, hogy istenadta tehetség kell hozzá és nem mindenki tud írni – talán a gonosz kis hang is ezt súgja a fejedben, de tény, hogy:

Azok, akiket tehetségesnek tartasz vagy úgy gondolod, hogy ők ezzel a képességgel születtek, legtöbbször csak gyerekkorunkból hozzák az érdeklődést, ezért szívesen foglalkoznak vele. Tehát az évek során gyakorlással sajátították el a tudást.

Ezen a képzésen nem verset vagy regényt tanulunk írni, hanem marketing szöveget. Mindössze arra lesz szükséged, hogy érdekeljen az írás, hogy szeress vele foglalkozni. A többi pedig tanulható!

Lehet, már megfordult a fejedben, hogy kiszervezed egy szövegírónak. 

De valahogy még nem sikerült rászánnod magad. 

Talán azért, mert te építetted fel a vállalkozásodat. Ebben a formában nem is létezne, ha te nem hozod létre.

Minden nap foglalkozol vele, ismered kívülről-belülről.

Ki más érthetné igazán, hogy mi az üzeneted?

Ki az, aki nálad jobban érezné a lényegét, ha egyszer te élsz benne nap mint nap?

Megdobban a szíved minden alkalommal, amikor jelez a telefonod vagy a laptopod, mert lett egy újabb feliratkozód, kaptál egy érdeklődő e-mailt vagy befutott egy megrendelés.

Az ügyfeleid azért követnek, mert szeretnének téged is megismerni.
A vásárlóid hozzád kapcsolódnak, az emberhez a márka mögött.

Persze, jól hangzik, hogy más megírja helyetted, amíg te a többi feladatoddal foglalkozol, de egyrészt nem lehetsz abban biztos, hogy igazán ráérez a hangodra, másrészt az így megkeresett többletpénzt kifizetheted a munkájára.

Ha találsz is valakit, aki megfelel, akivel egymásra hangolódtok, mire elkezditek a munkát

Mindezt persze nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is.

Ez azért is hasznos számodra, mert a kurzus alatt megírt szövegeket azonnal felhasználhatod a vállalkozásodban, így amit megtanultál, rögtön élesben is kipróbálhatod.

Miközben az oktató ott áll melletted, fogja a kezedet és ellát tanácsokkal.

A te vállalkozásodról senki nem fog olyan szeretettel írni, mint te!

Már gyerekkorunk óta tudjuk, hogy a tudás az egyetlen, amit nem vehetnek el tőlünk.

Ha a bevételedet és az idődet a marketing szövegírás tanulásába fekteted, azzal olyan írások kerülnek ki a kezed közül, amelyeket nemcsak szívesen olvasnak majd, hanem pénzben is kifejezhető eredményeket hoznak.

Marketing szövegírás kurzus során magadba szívhatod azt az elméleti és gyakorlati tudást, amellyel izgalmas szövegeket készíthetsz.

Mit fogsz megtanulni a képzésen:

Hogyan tanulod meg:

Írni csak úgy lehet megtanulni, ha ír az ember.

Hasznos meghallgatni az elméletet, elképzelni, ahogy megírod a blogcikket vagy a landing oldalt, de sajnos, amíg nem ülsz le és nem kezdesz konkrétan pötyögni a billentyűzeten addig nem fogsz fejlődni.

A „hogyan”-t akár az internetről is össze lehet ollózni, de azért, mert elolvasod, hogy hogyan kell jó blogposztot írni, még nem fog sikerülni.

Arról nem is beszélve, hogy abban is biztosnak kell lenned, hogy a forrás hiteles.

Biciklizni sem elméletben tanultunk meg gyerekként, hanem igenis fel kellett ülni és gyakorolni, tekerni.

Éppen ezért alakítottuk ki úgy a tematikát, hogy két elméleti órát egy gyakorlati követ. Az elmélet és a gyakorlat végig kéz a kézben jár.

Ezért, az elmélet alapján házi feladatot is kapsz és a gyakorlati órán közösen átbeszéljük és kiértékeljük az anyagot.

Miért hasznos neked:

Szeretnéd, ha

Egy tanfolyam, ahol nemcsak az elméleted tanulod meg, hanem azonnal gyakorlatba is átülteted a tanultakat.
Így te is látod majd, hogy írni igenis meg lehet tanulni, csak egy jó tanfolyam, egy mentor és az elhatározás részedről szükséges hozzá!

Tanuld meg mindezt gyorsan és hatékonyan marketing szövegíró tanfolyamunkon.

Ezzel a szövegíró képzéssel sokkal több mindent viszel haza, mint gondolnád! Marketing szövegíróként ugyanis olyan szakmai tudásra tehetsz szert, amellyel hatékonyabbá tudod tenni terméked vagy szolgáltatásod online marketing folyamatait.

Mit fogsz tudni marketing szövegírás tanfolyamunk elvégzése után?

Világosan fogod érteni és gyakorlatba ültetni:

Ki fog segíteni neked?

Hernaez Szabó Évi vagyok, diplomás újságíró, magyar tanár és okleveles copywriter, kommunikációs tanácsadó.

Pályafutásomat marketing asszisztensként kezdtem Csongrád megye legnagyobb regionális napilapjánál, a Délmagyarországnál, ezután pedig sok évig “klasszikus” blogger-újságíróként dolgoztam. 

2020-ban rátaláltam a spanyolajkú világ egyik legjobb copywriter szakemberére (Maider Tomasena), és az ő munkásságát megismerve úgy döntöttem, én is ezen az úton haladok tovább.

A szakképzés befejezése után hivatalosan is elindítottam a saját vállalkozásomat: 

természetesen hangzó és jól felépített szövegeket írok weboldalakra, blogokra, közösségi oldalakra vagy e-mail marketing kampányokhoz- megfelelő adag meggyőző szövegírás (copywriting) alkalmazásával.

A szövegeimmel többek között itt találkozhatsz:

Vas Tímea Consulting, Pöttyöslabda családi magazin, Délmagyarország és Délvilág, Könyvelő-Net, Gabriel Transport, Skyu, Katacryl, Cotton Artean, Babakuckó.

Részletes tematika

1. alkalom

2. alkalom

3. alkalom

4. alkalom

5. alkalom

6. alkalom

7. alkalom

8. alkalom

9. alkalom

A tanfolyam mellé hasznos és értékes bónuszokat is kapsz, összesen 19 900 Ft értékben:

A Marketing szövegírás tanfolyam jelenleg nem indul. Iratkozz fel a várólistára, hogy először értesülj a tanfolyam elérhetősége felől.

Plusz 3 érv, amiért érdemes nálunk tanulnod a marketing szövegírás rejtelmeiről

A marketing szövegírás tanfolyamot egy szövegírásban komoly tapasztalattal bíró szakember tartja, ezért biztos lehetsz benne, hogy jól megvalósítható eszköztárral fog felvértezni.

Élő online képzésünk során minimalizáljuk a szakzsargont, hogy a szövegíró képzés során az elméleti tudást közérthetően kapd kézhez. Már a tanfolyam során gyakorlatba ültetheted a frissen megszerzett tudást a rendszeres projektfeladatok elvégzésével.

Közbejött valami és nem értél oda az élő órára? Nem probléma, mert marketing szövegírás oktatásunk minden videóját később is bármikor visszanézheted 1 éven keresztül.

Ezzel a szövegíró képzéssel sokkal több mindent viszel haza, mint gondolnád!

Marketing szövegíróként ugyanis olyan szakmai tudásra tehetsz szert, amellyel hatékonyabbá tudod tenni terméked vagy szolgáltatásod online marketing folyamatait.