Story ötletek az Instagramra

Előző cikkünkben már írtunk a 3 új Instagram matricáról, melyben bemutatjuk, hogy használd az egyes funkciókat a social media stratégiádba.

A Szavazás matrica nem új, de most módosítottak mind a kinézetén, mind a működési mechanizmusán. Arról, hogy ezek a változtatások mennyire sikerültek jól, megoszlanak a vélemények, de az biztos, hogy jelenleg ezzel kell dolgoznunk.

Szavazás matrica

Néhány jól működő szavazás téma:

– Mi legyen a következő poszt témája?

– 2-4 lehetőség – termék, szolgáltatás, szín vagy csomag variáció, esetleg vásárlás mellé ajándék – közül melyiket választanád?

– Igen-nem típusú kérdések

– Általános kérdések, melyek nem feltétlenül kapcsolódnak a vállalkozás témájához, de a célközönség szempontjából releváns (pl. Milyen az idő nálad? Melyiket szereted jobban: kávé vagy tea?) Ilyenkor a válaszok gyakran helyettesíthetőek emojikkal.

Az Instagram Sztorik kiváló lehetőséget biztosítanak a vállalkozásoknak, hogy kapcsolódjanak a célközönségükhöz. Ha eddig nem használtad, akkor most mindenképp érdemes elgondolkodnod rajta, hogy beletanulj, mert kis erőfeszítéssel nagy eredményeket érhetsz el általa.

Az Instagram Mesterkurzuson megtanuljuk, hogyan készíts kiváló sztorit és milyen lehetőségeid vannak még, amivel színesítheted a tartalmaidat.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .