Ismerd meg az Insta Profil Audit workshopot!

Az Instagram jelenléted egyik alapköve a jól összerakott, célokkal összhangban lévő, optimalizált profil.

Mit kockáztatsz, ha elhanyagolod az Instagram profilod?

Ha nem tartod karban a profilodat, olyan veszélyeknek teszed ki a vállalkozásodat, amik valójában könnyedén elkerülhetőek lennének.

1. Ügyfeleket veszíthetsz

Ha a célközönséged nem ismer magára azonnal, amikor ellátogat a profilodra, akkor anélkül áll majd tovább, hogy igazán körbenézne a tartalmaid között, kattintani pedig végképp nem fog. Pedig valódi megoldást nyújtasz a problémáikra, igaz? Kár érte…

2. Rontod a vállalkozásodról kialakuló képet

Hiányos vagy elavult információk? Összevissza kinézet? Következetlen tartalmak? Tényleg azt szeretnéd, hogy ezek legyenek az első benyomások a vállalkozásodról?

3. Idő- és energiapazarlás

Szép dolog, ha szereted, amit csinálsz, de ha a profilod nem győzi meg a potenciális ügyfeleidet, akik emiatt nem kattintanak a linkedre, illetve nem vásárolnak tőled, akkor a munkád veszteségként könyvelhető el. Az pedig nem egy jó üzlet…

4. Lassabban jönnek az eredmények

Az Insta profilodtól azt várod, hogy hozzájáruljon az üzleti sikereidhez. Ehhez azonban az szükséges, hogy folyamatosan és rendszeresen karban tartsd.

Ahogy a világhálón a honlapod, az Instagramon a profilod a “névjegyed”, a bemutatkozó anyagod. Akár a honlapodról, akár a profilodról beszélünk, ha nincs optimalizálva a céljaidnak megfelelően, akkor nem az elvárásaid szerint hozza majd az eredményeket.

instagram

Az Insta Profil Audit Workshop

Hogyan segít ezen az Insta Profil Audit Workshop?

Ezen a két órás workshopon megismered az Insta profilod legfontosabb részeit, megtudod, milyen szempontokat vegyél figyelembe az optimalizálás során, és segítséget kapsz ahhoz, hogy összhangba hozd az üzleti céljaiddal. Így a felületbe fektetett munkád nem csak viszi az időd és az energiád, hanem valódi eredményeket hoz.

Erre számíts a workshopon

– Professzionális segítséget kapsz az Insta profilod optimalizálásához.

– A workshopon megismert szempontok alkalmazásával bármikor frissíted a profilodat, az összhangban marad az üzleti céljaiddal.

– Interktív workshop: itt nem csak egy előadást hallgatsz meg, hanem bátran kérdezhetsz, és elakadás esetén segítséget kapsz.

Ne maradj le erről a lehetőségről! Jelentkezz a workshopra ezen a linken keresztül! Tartalomtervező workshopot idén csak november 16-án tartunk.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .