Barion Pixel

INSTAGRAM MESTERKURZUS

Fordítsd a vállalkozásod hasznára az Instagram erejét és népszerűségét: lendítsd fel a márkád és robbantsd be a bizniszed!

Komplex képzés vállalkozóknak, leendő vállalkozóknak és social media menedzsereknek, akik mesterszintre szeretnének kerülni az Instagram világában.

INSTAGRAM MESTERKURZUS

Fordítsd a vállalkozásod hasznára az Instagram erejét és népszerűségét: lendítsd fel a márkád és robbantsd be a bizniszed!

Komplex képzés vállalkozóknak, leendő vállalkozóknak és social media menedzsereknek, akik mesterszintre szeretnének kerülni az Instagram világában.

Az Instagram Mesterkurzus hasznos lesz számodra, ha már:

Mi is olyan vállalkozók, szakemberek vagyunk, akik egyszerre több területen is helytállnak.

Tudjuk, hogy a napi feladataid, a magánéleted és egyéb kötelezettségeid mellett nehéz még a közösségi média felületeidet is naprakészen tartani.

Mindenki tudja, hogy kell a folyamatos jelenlét ahhoz, hogy új érdeklődőket szerezz, de kinek van erre ideje a munkája mellett?

Meg egyáltalán, hogyan légy következetes és hű a márkádhoz? Hogyan fogj hozzá?
Hogyan használd az Instagramot az üzleti céljaid elérésére?

Az Instagram Mesterkurzus tanfolyamon ebben segítünk neked.

Milyen jó lenne, ha:

Hidd el, nem vagy egyedül ezekkel a kérdésekkel!

Azért hoztuk létre az Instagram Mesterkurzust, mert szeretnénk, ha a posztolás többé nem egy kötelező feladat lenne számodra, ami még eredményt is alig hoz, hanem végre örömmel nyitnád meg az appot!

Megmutatjuk, hogy hogyan légy következetes, hogyan légy önmagad és hogyan alakíts ki valódi kapcsolatot a követőiddel.

Megtanulod, hogy mi szükséges a sikeres jelenléthez. Nem hiába mesterkurzus, átfogó ismeretet szerzel majd, A-Z-ig lefedjük a témát és egy kérdés sem marad megválaszolatlanul.
Mindezt gyakorlatias szemlélettel, hogy azonnal tudd, hogy milyen lépéseket szükséges megtenned.

Sőt, ezután már azt is látni fogod, hogy egyes oldalak miért működnek, mások meg miért nem.

Hozd ki a maximumot az Insta fiókodból ezzel az Instagram tanfolyammal, amely mesteri szintre emel!

Szeretnéd felpörgetni a kommunikációt az Instagram fiókodban?

Jó helyen jársz!

Ez a mesterkurzus azoknak szól, akik már rendelkeznek egy fiókkal és profin szeretnének posztolni, építeni a követőbázisukat.

Az Instagram napjaink egyik leghatékonyabb közösségi média platformja, ahol a beépített tartalomkezelési eszközök használatával kitűnhetsz a tömegből, emlékezetes posztokat készíthetsz, interakciókat válthatsz ki úgy, hogy mindezzel a vállalkozásod vagy projekted céljait szolgálod.

Zsebeld be a tudást Instagram tanfolyamunkon és robbantsd be a fiókodat a nálunk megismert tartalommarketinges és technikai tippek segítségével!

Akár vállalkozóként, szabadúszóként vagy online marketingesként tevékenykedsz, ez az Instagram képzés segít neked!

A tanfolyam elvégzése után garantáljuk, hogy tudod hogyan

És közben megmutatjuk, hogy hogyan élvezd az egész folyamatot, hiszen azért lettél vállalkozó, hogy örömödet leld a munkádban!

Ez nem csak egy Instagram tanfolyam a sok közül!

Olyan kérdésekre is választ kapsz majd, amit még fel sem tettél magadnak.

Mire számíthasz a tanfolyamon?

Ettől függetlenül arra biztatunk, hogy:

Légy jelen az órákon, használd ki, hogy hasonló érdeklődésű emberek között, vidám, jó hangulatú társaságban tanulhatsz egy szakmailag top oktatótól!

Akkor is, ha nehéz az egyéb feladataidtól elszakadni, hidd el, a vállalkozásod és a bankszámlád is meghálálja majd, hogy befektettél a tudásodba.

Mit fogsz tudni az Instagram Mesterkurzus elvégzése után?


Ki fog segíteni neked?

József Nikolett, Niki vagyok, Instagram stratégia tanácsadó.

2019-ben kezdtem el Instagram tanácsadóként dolgozni, de 2011 óta követem nyomon az Instagram fejlődését, ahogy napról-napra több lehetőséget kínál a vállalkozók számára.

Ezzel együtt azonban a felület egyre összetettebbé és bonyolultabbá vált. Ma elindulni az Instán nem ugyanazt jelenti, mint akár 3 éve. Éppen ezért úgy gondolom, hogy egy üzleti profilt megfelelő stratégiai alapok nélkül már nehéz sikerre vinni.
Az Instagram Mesterkurzus megalkotása során ezt a szemléletet tartottuk szem előtt.

Mind a kurzus felépítését, mind a kapcsolódó anyagokat úgy állítottuk össze, hogy a végén a kezedben tartsd az Instagram stratégiádat, mely minden pontjában támogatja a céljaid megvalósulását.

Mire lesz szükséged a részvételhez?

Egy működő Instagram fiókra

Felhasználói szintű ismeretekre: nem kell profinak lenned, de nem azzal töltjük az időt, hogy hogyan kell létrehozni egy fiókot.

Rád, és a lelkesedésedre!

Erre számíthatsz a két napos tanfolyam alatt:

Jó hangulatú órák, élő kapcsolat, naprakész tudás: szinte mint a suliban régen – csak itt végre azt tanulhatod, amit igazán szeretnél!

Részletes tematika

1. alkalom

2. alkalom

Nem csak egy naprakész, profin összeállított tanfolyamon vehetsz részt, ahol megtanulod, hogyan építsd a márkád ismertségét, legyen közösséged, szerezz érdeklődőket, hanem
tudni fogod, hogy hogyan készíts tartalmat úgy, hogy a követőid imádják!

Vége a céltalan posztolgatásnak, végre az kerül majd ki az oldaladra, ami segít a célcsoportodnak!

Sőt, minden résztvevőnk bónusz ajándékokat is kap:

Az Instagram Mesterkurzus jelenleg nem indul. Iratkozz fel a várólistára, hogy először értesülj a tanfolyam elérhetősége felől.

Plusz 3 érv, amiért érdemes Instagram Mesterkuzusunkon tanulnod

Az Instagram Mesterkurzust egy Instagram marketingben komoly tapasztalattal bíró szakember tartja. Személyes konzultációt több tízezer forintért vállal, de itt lehetőséged lesz tőle közvetlenül kérdezni és a véleményét kérni.

Használd ki, hogy hasonló érdeklődésű, tanulni vágyó, önmagát fejleszteni akaró emberekkel veheted körbe magad! Építs kapcsolatokat és ismerkedj meg más vállalkozókkal a tanfolyam alatt.

Élő online képzésünk során minimalizáljuk a szakzsargont, hogy ezen az Instagram tanfolyamon az elméleti tudást közérthetően kapd kézhez. Már a képzés alatt felteheted a kérdéseidet és gyakorlatozhatsz a rendszeres projektfeladatok segítségével.