INSTAGRAM MESTERKURZUS

Fordítsd a vállalkozásod hasznára az Instagram erejét és népszerűségét: lendítsd fel a márkád és robbantsd be a bizniszed!

Komplex képzés vállalkozóknak, leendő vállalkozóknak és social media menedzsereknek, akik mesterszintre szeretnének kerülni az Instagram világában.

INSTAGRAM MESTERKURZUS

Fordítsd a vállalkozásod hasznára az Instagram erejét és népszerűségét: lendítsd fel a márkád és robbantsd be a bizniszed!

Komplex képzés vállalkozóknak, leendő vállalkozóknak és social media menedzsereknek, akik mesterszintre szeretnének kerülni az Instagram világában.

Az Instagram Mesterkurzus hasznos lesz számodra, ha már:

Mi is olyan vállalkozók, szakemberek vagyunk, akik egyszerre több területen is helytállnak.

Tudjuk, hogy a napi feladataid, a magánéleted és egyéb kötelezettségeid mellett nehéz még a közösségi média felületeidet is naprakészen tartani.

Mindenki tudja, hogy kell a folyamatos jelenlét ahhoz, hogy új érdeklődőket szerezz, de kinek van erre ideje a munkája mellett?

Meg egyáltalán, hogyan légy következetes és hű a márkádhoz? Hogyan fogj hozzá?
Hogyan használd az Instagramot az üzleti céljaid elérésére?

Az Instagram Mesterkurzus tanfolyamon ebben segítünk neked.

Milyen jó lenne, ha:

Hidd el, nem vagy egyedül ezekkel a kérdésekkel!

Azért hoztuk létre az Instagram Mesterkurzust, mert szeretnénk, ha a posztolás többé nem egy kötelező feladat lenne számodra, ami még eredményt is alig hoz, hanem végre örömmel nyitnád meg az appot!

Megmutatjuk, hogy hogyan légy következetes, hogyan légy önmagad és hogyan alakíts ki valódi kapcsolatot a követőiddel.

Megtanulod, hogy mi szükséges a sikeres jelenléthez. Nem hiába mesterkurzus, átfogó ismeretet szerzel majd, A-Z-ig lefedjük a témát és egy kérdés sem marad megválaszolatlanul.
Mindezt gyakorlatias szemlélettel, hogy azonnal tudd, hogy milyen lépéseket szükséges megtenned.

Sőt, ezután már azt is látni fogod, hogy egyes oldalak miért működnek, mások meg miért nem.

Hozd ki a maximumot az Insta fiókodból ezzel az Instagram tanfolyammal, amely mesteri szintre emel!

Szeretnéd felpörgetni a kommunikációt az Instagram fiókodban?

Jó helyen jársz!

Ez a mesterkurzus azoknak szól, akik már rendelkeznek egy fiókkal és profin szeretnének posztolni, építeni a követőbázisukat és természetesen értékesíteni.

Az Instagram napjaink egyik leghatékonyabb közösségi média platformja, ahol a beépített tartalomkezelési eszközök használatával kitűnhetsz a tömegből, emlékezetes posztokat készíthetsz, interakciókat válthatsz ki úgy, hogy mindezzel a vállalkozásod vagy projekted céljait szolgálod.

Zsebeld be a tudást Instagram tanfolyamunkon és robbantsd be a fiókodat a nálunk megismert tartalommarketinges és technikai tippek segítségével!

Akár vállalkozóként, szabadúszóként vagy online marketingesként tevékenykedsz, ez az Instagram képzés segít neked!

A tanfolyam elvégzése után garantáljuk, hogy tudod hogyan

És közben megmutatjuk, hogy hogyan élvezd az egész folyamatot, hiszen azért lettél vállalkozó, hogy örömödet leld a munkádban!

Ez nem csak egy Instagram tanfolyam a sok közül!

Olyan kérdésekre is választ kapsz majd, amit még fel sem tettél magadnak.

Mit fogsz tudni az Instagram Mesterkurzus elvégzése után?


Ki fog segíteni neked?

Horváth Anna vagyok, Instagram stratégia tanácsadó.

Gyerekkorom óta érdekel az emberek pszichológiája és a marketing (csak akkor még nem tudtam, hogy így hívják), ezért egészen világos volt, hogy valami hasonlóval fogok foglalkozni.

Az egyetem alatt kezdtem bele az első saját vállalkozásomba, azóta pedig két sikeres vállalkozást is felépítettem a social media segítségével.

2020-ban kezdtem virtuális asszisztensként dolgozni, viszont hamar kiderült számomra, hogy az igazi szerelem a social media, ezen belül is az Instagram. Az elmúlt években többnyire mikro-és kisvállalkozásokkal dolgoztam együtt.

A munkám során a vállalkozások számára nem csak a teljes Instagram jelenlétet kezelem, de gyakran tanácsadás/oktatást is tartok az ügyfeleknek, hogy később maguk is képesek legyenek kezelni az oldalt.

A kurzust az elmúlt évek tapasztalatai alapján építettük fel, figyelembe véve azokat a kérdéseket, amik a leggyakrabban merülnek fel a munka során.

A célom, hogy segítsek megérteni az Instagram működését, hogy egy szuper oldalt építhess fel a vállalkozásod számára.

Mire lesz szükséged a részvételhez?

Egy működő Instagram fiókra

Felhasználói szintű ismeretekre: nem kell profinak lenned, de nem arról tanulunk, hogy hogyan kell létrehozni egy fiókot.

Rád, és a lelkesedésedre!

És közben megmutatjuk, hogy hogyan élvezd az egész folyamatot, hiszen azért lettél vállalkozó, hogy örömödet leld a munkádban!

Ez nem csak egy Instagram tanfolyam a sok közül!

Olyan kérdésekre is választ kapsz majd, amit még fel sem tettél magadnak.

Erre számíthatsz a tanfolyam során:

Jó hangulatú előadások, naprakész tudás: szinte mint a suliban régen – csak itt végre azt tanulhatod, amit igazán szeretnél!

Részletes tematika

1. rész

2. rész

3. rész

4. rész

5. rész

6. rész

Nem csak egy naprakész, profin összeállított tanfolyamon vehetsz részt, ahol megtanulod, hogyan építsd a márkád ismertségét, legyen közösséged, szerezz érdeklődőket, hanem
tudni fogod, hogy hogyan készíts tartalmat úgy, hogy a követőid imádják!

Vége a céltalan posztolgatásnak, végre az kerül majd ki az oldaladra, ami segít a célcsoportodnak!

Vásárold meg most az online tanfolyamunkat és tanuld meg, hogy hogyan fordítsd a vállalkozásod hasznára a Facebook hirdetéseket!

Instagram Mesterkurzus -
videós csomag

35 000 Ft

Instagram Mesterkurzus -
hibrid csomag

55 000 Ft

Plusz 3 érv, amiért érdemes Instagram Mesterkuzusunkon tanulnod

Az Instagram Mesterkurzust egy Instagram marketingben komoly tapasztalattal bíró szakember tartja. Személyes konzultációt több tízezer forintért vállal, de itt lehetőséged lesz tőle közvetlenül tanulni.

20-30 perces részekre osztottuk a tananyagot, hogy könnyedén fel tudd dolgozni az anyagot, majd be is illeszd a közösségi kommunikációdba és stratégiádba.

Képzésünk során minimalizáljuk a szakzsargont, hogy ezen az Instagram tanfolyamon az elméleti tudást közérthetően kapd kézhez. A videós tananyag előnye, hogy bármikor, amikor elakadtál előveheted és az oktatóval karöltve tanulhatod újra az egyes részeket!