google ads hirdetéskezelés

Ne kutass napokon keresztül megoldások után az interneten!

Csináld végig Google Ads tanfolyamunkat, hogy bravúrosan kezelhesd vállalkozásod hirdetéseit!

google ads hirdetéskezelés

Szelídítsd meg a dinamikusan változó Google Ads világát, és segítségével kapcsold turbó fokozatra a vállalkozásod növekedését – a költségkereten belül!

10+1 alkalmas átfogó képzés, ahol az elmélet és a gyakorlat kéz a kézben jár.

Tanfolyamunkra kezdőként és középhaladóként is várunk, mert az alapoktól indulva építjük fel tudásodat, hogy magabiztosan vesd magad bele a Google hirdetések készítésébe és optimalizálásába.

Miért érdemes profivá válnod a Google hirdetéskezelésben?

Mert ha megérted és megtanulod, hogy hogyan használd jól a Google hirdetéseket, akkor megspórolhatsz magadnak nemcsak egy csomó pénzt, de azt a találós kérdést is, hogy vajon a megfelelő embereket éred-e el a marketing eszközeiddel.

Ugyanis a Google a

És azt se felejtsük el, hogy

És ez miért ennyire fontos?

Mert olyan érdeklődőket érhetsz el vele, akiket nem kell arról meggyőznöd, hogy vásároljanak: már aktívan keresnek egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amely megoldja a problémájukat.

Magyarországon az online keresések közel 100 százaléka a Google felületén indul. Vállalkozóként annyi a dolgod, hogy megmutasd, te rendelkezel azzal, amit a vásárlóid szeretnének.

A Google Ads kiveszi az értékesítési folyamatból a zavaró nyomulós érzést.

 Olyan vásárlókat céloz, akiket érdekel amit kínálsz és akik szeretnének is vásárolni. Mindezt pedig költséghatékonyan, mert csak a kattintások után kell fizetned.

Lényegében segítesz nekik, hogy a te minőségi szolgáltatásodat vagy termékedet vásárolják meg.

Miért a Google Ads?

Azzal, hogy megtanulod a helyes használatát, okosan fektetsz be a vállalkozásodba. Egy olyan eszköz lesz a kezedben, amellyel a hirdetésekre fordítható összegből a maximumot tudod majd kihozni.

Lehet felmerült benned, hogy miért tanuld meg és fizess a Google hirdetésekért, hogyha a SEO-val (keresőoptimalizálás) ingyenesen is generálhatsz forgalmat a weboldaladra.

Akkor SEO vagy Google Ads?

Ezen a Google Ads tanfolyamon a hirdetéskezelés minden gyakorlati trükkjét elsajátíthatod.

 Ha már régóta szemezel a témával, akkor lehet, hogy Google Adwords tanfolyam néven emlékszel rá, ez most a Google Ads.

Magabiztosan tudsz majd hirdetéseket létrehozni és optimalizálni a vállalkozásod számára!

Ezzel a tanfolyammal képes leszel a saját vállalkozásod Google hirdetéseit kezelni, sőt, ha szeretnél ezzel foglalkozni, akkor abban is segít, hogy felkészülten vállalj ügyfeleket.

Valós tudás alapján fogsz a Google Ads hirdetéskezelőben:

Mit fogsz tudni google ads tanfolyamunk elvégzése után?

Világosan fogod érteni és gyakorlatba ültetni:

Miben más ez a tanfolyam?

Megéri ez a befektetés?

Ha felmerült benned ez a kérdés, az teljesen természetes. Mivel egy nagyobb befektetésről van szó, amely érinti a bevételedet és az idődet is, ezért segítünk, hogy meghozhasd a legjobb döntést:

Nézd meg, hogy az alábbi kijelentések igazak-e rád:

Ha a kérdések több, mint felére igennel válaszoltál, akkor számodra hasznos lesz képzésünk és okosan fektetsz majd be a vállalkozásodba.

Ki fog segíteni neked?

Marczinkó Ági vagyok, hibrid lifehacker

Marczinkó Ági Google ADS oktató

Tanítok az Edutus Egyetemen és a Gábor Dénes Főiskolán, emellett workshopokat tartok a PTE-n. Főállásban pedig a saját ügynökségemet és csapatomat építem a Welovedigital Kft.-t, ahol főleg Facebook és Google Ads hirdetési terveket készítek.

Amivel foglalkozom:

ONLINE HIRDETÉSI STRATÉGIA: a hirdetések, mint stratégiai eszköztár beépítése az online marketingstratégiába.

ONLINE HIRDETÉSEK HAVI MENEDZSMENTJE: a teljes online vásárlói utat lefedő hirdetések kialakítása és működtetése (Facebook, Google Ads, LinkedIn, Waze, Spotify, Pinterest, Youtube, TikTok, MailChimp, blogok). 

Az elmúlt években olyan ügyfelekkel dolgozhattam, mint a MOL Magyarország, az Union Biztosító, a Paul Moise Cosmetics, az Intenset Sport, a Mizo Magyarország, az Up2You Nyelviskola és még számos más cég.

Marczinkó Ági Google ADS oktató

Részletes tematika

1. alkalom

2. alkalom

3. alkalom

4. alkalom

5. alkalom

6. alkalom

7. alkalom

8. alkalom

9. alkalom

10. alkalom

+ 1. alkalom

A Google ADS tanfolyam jelenleg nem indul. Iratkozz fel a várólistára, hogy először értesülj a tanfolyam elérhetősége felől.

Plusz 3 érv, amiért érdemes nálunk tanulnod a Google hirdetések rejtelmeiről

A Google Ads tanfolyamot egy hirdetéskezelésben komoly tapasztalattal bíró szakember tartja, ezért biztos lehetsz benne, hogy jól megvalósítható eszköztárral fog felvértezni.

Élő online képzésünk során minimalizáljuk a szakzsargont, hogy a Google Ads képzés során az elméletet és a gyakorlatot is közérthetően kapd kézhez.

Közbejött valami és nem értél oda az élő órára? Nem probléma, mert Google Ads oktatásunk minden videóját később is bármikor visszanézheted 1 éven keresztül.

Jelentkezz és tanuld meg okosan elkölteni a hirdetésekre szánt büdzsédet!