Az online akadémia célja, hogy olyan

Gyakorlati marketing tudást adjunk át,

melyet tanulóink azonnal át tudnak ültetni a vállalkozásukba. 

Az Online Akadémián olyan üzleti tanfolyamokat találsz, amelyek elvégzésével magabiztosan tudod majd ellátni vállalkozásod, vagy saját projektjeid digitális marketinggel kapcsolatos feladatait.

Élvezd az online tanulás szabadságát úgy, hogy közben részt vehetsz élőben közvetített óráinkon is! Online marketinges képzéseinket rugalmasan beillesztheted az életedbe, mert bárhonnan bekapcsolódhatsz, felteheted a kérdéseidet, sőt 1 éven keresztül kifulladásig visszanézheted a felvett videókat. 

Szabó Dóri vagyok az Online Akadémia megálmodója, alapítója.

Miért alapítottam meg az Online Akadémiát?

Az egyik marketinges továbbképzés után csalódottan összegeztem a napom. Nem kaptam meg a megfelelő tudást, nem éreztem azt, hogy egy személyes kapcsolat alakult volna ki köztem és az oktató/csoporttársak között és az oktatói felületet is elavultnak találtam.

Elkezdtem gondolkozni, hogyan is lehetne ezt másképp csinálni… Napokon át törtem a fejem ezen, mígnem eszembe jutott, hogy azt a tapasztalatot, amit a korábbi munkámban, illetve szabadúszóként tanultam egyesítem és létrehozok egy olyan oktatási felületet, ami egyedi lesz.

Így alapítottam meg az Online Akadémiát, ami hiánypótló az online oktatási piacon, ugyanis én és a nagyszerű oktatók figyelünk a személyes kapcsolat fenntartására a gyakorlatorientált tanfolyamaink kialakításának köszönhetően.

Ezen felül mi nem titkolunk el előled semmit. Ügyelünk arra, hogy minden tudást átadjunk egy adott témakörből, hogy ne elégedetlenül hagyd el az online felületet, hanem tele tudással és energiával felvértezve.

Csinálj a tudásból profitot! Jelentkezz üzleti tanfolyamainkra!

Facebook hirdetéskezelést tanulnál?

Szeretnéd profin kezelni a Facebook hirdetési kampányaidat, de a gyakorlati lépéseket eddig nem mutatták meg a marketinges képzéseken?

Facebook oktatásunkon kezdőként és középhaladóként is hasznos és gyakorlatias tudáshoz jutsz.

Nem csak tudni fogod, hogy a hirdetési büdzsédet jó helyen költöd-e el, hanem új vásárlókat találhatsz, a régieket pedig még jobb ajánlatokkal bombázhatod.

Vevőszerző Instagram oldalt építenél?

Az Instagram napjaink egyik leghatékonyabb közösségi média platformja, ahol a beépített tartalomkezelési eszközök használatával kitűnhetsz a tömegből, emlékezetes posztokat készíthetsz, interakciókat válthatsz ki úgy, hogy mindezzel a vállalkozásod vagy projekted céljait szolgálod.

Szeretnéd felpörgetni a kommunikációt az Instagram fiókodban? Jó helyen jársz! Ez a mesterkurzus azoknak szól, akik már rendelkeznek egy fiókkal: profin szeretnének posztolni és építeni a követőbázisukat.

Missziónk

Az Online Akadémia célja, hogy olyan gyakorlati marketing tudást adjunk át, melyet tanulóink azonnal át tudnak ültetni a saját vállalkozásukra. Célunk, hogy rövid időn belül eredményes vállalkozást építs, ami akár már a kezdetekkor pénzt termel.