Ez vár rád az Akadémián: fejlődés, produktivitás, közösségi élmények

Az internet adta szabadság az online térben zajló képzések végtélen tárházát nyitotta meg. A YouTube-nak és különböző webináriumoknak köszönhetően ma már szinte bármit meg lehet tanulni autodidakta módon. Vagy mégsem? Bár a lehetőség ott áll előttünk, legtöbbször a lelkesedésünk hamar alábbhagy. Ezen segíthet, ha a száraz oktatási anyagon túl egy támogató közösség részévé is válunk. Fejlődési történet következik…

A modern élet legnagyobb kihívása: az időhiány

Egy olyan világban élünk, ahol mindenki állandóan rohan és igyekszik minden percet maximálisan kihasználni. Ilyen feszes tempót nem könnyű követni, ami miatt könnyen érezhetjük úgy, ha lassítunk, lemaradunk a versenytársak mögött. Éppen ezért saját magunk folyamatos továbbképzésének nagyobb szerepe van, mint valaha. Ez azonban szintén kihívásokat állít elénk, hiszen hozzánk illő és időben jól feldolgozható kurzust találni nem olyan egyszerű.

Kísérletek igazolják, hogy egy átlagos felnőtt ember egyszerre maximum 4-6 információra képes aktívan koncentrálni. Miért fontos ez? A figyelem a hatékony tanulás egyik legfontosabb tényezője. Mivel az információ-feldolgozó kapacitásunk véges, ezért az agyunk kénytelen szelektálni az adatok között. Vagyis hiába ülünk ott több órát egy éppen zajló tanfolyam felett, ha közben teljesen máshol járunk fejben, egyáltalán nem lesz hatékony a végeredmény.

fejlődés

Mit kínálunk mi? 

1. Tanulókhoz alkalmazkodó időbeosztás

Az Akadémián megtalálható képzések kulcsa a résztvevőkre szabott tanulásszervezési módban rejlik. Az általunk kínált tanulási technika gyakorlatilag a kontakt órának felel meg, hiszen a találkozás ugyanúgy megtörténik, csak az online térben. Minden átadott tudásanyagról felvétel is készül, amit 1 éven keresztül bármennyiszer vissza lehet nézni. Ez hatalmas segítség nemcsak az időbeosztás, hanem a hatékony tanulás és gyakorlati tudás megszerzése szempontjából is.

2. Egyéni lehetőségek és támogató közösség

Az online formában megvalósuló oktatás hatalmas előnye, hogy az órák videókonferencián keresztül élőben zajlanak, így adott a lehetőség a kérdezésre. Az képzéseinken nemcsak piacképes gyakorlati tudásra tehetsz szert, hanem az oktatók állandó visszajelzéseire is számíthatsz, valamint egy aktív, támogató közösség tagjává is válhatsz. 

3. Hatékony tudás és azonnali profit

A rugalmas időbeosztáson és a személyes kapcsolatépítésen túl az Akadémia kurzusainak köszönhetően a tanultakat már a folyamat közben át tudod ültetni a saját személyes vállalkozásodba. Nemcsak a szakmai kérdéseidre kaphatsz választ, hanem a közösség részeként tanácsokat és ötleteket is elleshetsz, amelyek szintén segíthetnek majd az egyéni munkád során. 

Jól hangzik, ugye? Gyere, tanulj nálunk az Online Akadémián és légy tagja Te is a támogató közösségünknek!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .