Barion Pixel
facebook

Facebook hirdetéskezelés

Érj el szélesebb közönséget, generálj új leadeket és szerezz egyre több ügyfelet anélkül, hogy hasztalanul eltapsolnád a hirdetési büdzsédet!

facebook hirdetéskezelés

Érj el szélesebb közönséget, generálj új leadeket és szerezz egyre több ügyfelet anélkül, hogy hasztalanul eltapsolnád a hirdetési büdzsédet!

A 10 alkalmas átfogó tréningünk során megtanulod, hogy hogyan

És mindezt a legoptimálisabb anyagi ráfordítással!

A Facebook jött, maradt és egyelőre sehova nem megy. Akkor sem, ha mindenki a Tiktokról beszél.

Magyarországon a lakosság kétharmada (kb. 6,75 millió fő) jelentkezik be legalább havonta egyszer a Facebook oldalára. Ha pedig nem oda, akkor az Instagram fiókjába, ami ugyancsak a Facebook kezében van.

És ebbe a számba a külföldön élő magyarok nincsenek beleszámítva!

Ennek ellenére hallunk olyan híreket, hogy már csak az idősek használják aktívan a Facebookot.

Szóval, akkor egyáltalán megéri hirdetni ott?

Hiszen ők azok, akik már érdeklődtek, kattintottak, elolvasták az ajánlatodat.

Tehát a kérdésre a válaszunk: igen, megéri.

De csak akkor, ha tudod, hogy mit csinálsz.

Ezt tanítjuk meg a Facebook hirdetéskezelés tanfolyamon.

Eddig tetszik, de nekem is hasznos ez a képzés?

Facebook oktatásunkon kezdőként és középhaladóként is hasznos tudáshoz jutsz, akkor is, ha a gyakorlati lépéseket eddig nem mutatták meg a marketinges képzéseken.

Nem csak tudni fogod, hogy a hirdetési büdzsédet jó helyen költöd-e el, hanem új vásárlókat találhatsz, a régieket pedig még jobb ajánlatokkal bombázhatod.

Magabiztosan tudsz majd hirdetéseket létrehozni és optimalizálni a vállalkozásod számára!

Bármi is legyen az oka, hogy a saját kezedbe vennéd a fiókod kezelését, ezzel a tanfolyammal a hirdetéskezelés minden gyakorlati trükkjét elsajátíthatod.

Mi a helyzet akkor, ha én ki akarom szervezni a hirdetéskezelést?

Mint vállalkozók mi is fontosnak tartjuk, hogy azzal foglalkozz, azzal töltsd az idődet, amiben a legjobb vagy és ami a legnagyobb bevételt termeli neked. Az igazi vállalkozói szabadságot az adja majd neked, ha a döntés szabadsága a kezedben van.

Ha szeretnéd, kiszervezed, de a szakértelmed hiánya nem fog erre rákényszeríteni!

hirdetés

Tényleg fontos, hogy értsek a fizetett hirdetések futtatásához?

hirdetés

Egy tudatos vállalkozó nem maga csinál mindent, de tisztában van a folyamatokkal, amelyek a vállalkozása sikerességét érintik!

Valós tudás alapján fogsz:

Beszélj folyékonyan „Facebookul”: légy mestere a hírfolyam, story, piactér, messenger vagy a jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetéseknek; írj rövid, ütős hirdetésszöveget, és állítsd be hajszálpontosan a célközönségedet!

Mit fogsz tudni facebook hirdetés tanfolyamunk elvégzése után?

Világosan fogod érteni és gyakorlatba ültetni:


Ki fog segíteni neked?

Kovács Eszter vagyok, online marketing szaktanácsadó.

Én foglak segíteni a social mediaban való tudatos megjelenésed, önazonos online kommunikációd, illetve a mindezekre épülő, eredményes Facebook és Instagram hirdetéskezelésed hármasában.

2019-ben ismerkedtem meg ezzel a világgal, aminek a mai napig nagyon hálás vagyok, mert ennek köszönhetően tudtam megteremteni magamnak azt a rugalmas életet, amire vágytam!

Saját ügyfeleim mellett két hazai marketing ügynökség munkáját is segítem alvállalkozóként, így a napjaim legnagyobb részét a Facebook hirdetéskezelések, kampánystratégiák és teljes körű marketing stratégiák összeállítása teszik ki! Ügynökségi szinten és saját ügyfeleim révén is rengeteg féle iparágba és ezáltal számos termék- és szolgáltatás fókuszú vállalkozásba tekinthettem be, illetve gyakorlati úton tapasztalhatom meg a platformon megjelenő folyamatos újításokat. 

Az a célom, hogy segítsem átlátni a platformban rejlő, számodra hasznos (!) lehetőségeket, olyan gyakorlati tudást és hasznos trükköket sajátíts el, amelyeket a saját vállalkozásodban tudsz kamatoztatni és végre sikereket érj el a hirdetéskezelésben.

Miért kerül ennyibe ez a tanfolyam?

Tudjuk, hogy ez a 10 alkalmas képzés befektetést igényel a részedről.

Mégis, garantáljuk, hogy ezzel a tudással a többszörösét keresheted vissza.

Részletes tematika

1. alkalom

2. alkalom

3. alkalom

4. alkalom

5. alkalom

6. alkalom

7. alkalom

8. alkalom

9. alkalom

10. alkalom

A Facebook hirdetéskezelő tanfolyam jelenleg nem indul. Iratkozz fel a várólistára, hogy először értesülj a tanfolyam elérhetősége felől.

Plusz 3 érv, amiért érdemes nálunk tanulnod a Facebook hirdetések rejtelmeiről

A Facebook oktatást egy hirdetéskezelésben komoly tapasztalattal bíró szakember tartja, ezért biztos lehetsz benne, hogy jól megvalósítható eszköztárral fog felvértezni.

Ha már párszor megégetted magad a múltban, nem válaszoló, eltünedező hirdetéskezelőkkel, netán az elmaradt eredmények láttán a te termékedet vagy szolgáltatásodat okolták a sikertelenségért, akkor az eredményeid végre nem más munkájától függ majd.

Közbejött valami és nem értél oda az élő órára? Nem probléma, mert Facebook hirdetés oktatásunk minden videóját később is bármikor visszanézheted 1 éven keresztül.

Csatlakozz a legközelebbi élő online tanfolyamunkra és tanuld meg, hogy hogyan fordítsd a vállalkozásod hasznára a Facebook hirdetéseket!