facebook

Facebook hirdetéskezelés

Érj el szélesebb közönséget, generálj új leadeket és szerezz egyre több ügyfelet anélkül, hogy hasztalanul eltapsolnád a hirdetési büdzsédet!

facebook hirdetéskezelés

Érj el szélesebb közönséget, generálj új leadeket és szerezz egyre több ügyfelet anélkül, hogy hasztalanul eltapsolnád a hirdetési büdzsédet!

Az átfogó tréningünk során megtanulod, hogy hogyan

És mindezt a legoptimálisabb anyagi ráfordítással!

A Facebook jött, maradt és egyelőre sehova nem megy. Akkor sem, ha mindenki a Tiktokról beszél.

Magyarországon a lakosság kétharmada (kb. 6,75 millió fő) jelentkezik be legalább havonta egyszer a Facebook oldalára. Ha pedig nem oda, akkor az Instagram fiókjába, ami ugyancsak a Facebook kezében van.

És ebbe a számba a külföldön élő magyarok nincsenek beleszámítva!

Ennek ellenére hallunk olyan híreket, hogy már csak az idősek használják aktívan a Facebookot.

Szóval, akkor egyáltalán megéri hirdetni ott?

Hiszen ők azok, akik már érdeklődtek, kattintottak, elolvasták az ajánlatodat.

Tehát a kérdésre a válaszunk: igen, megéri.

De csak akkor, ha tudod, hogy mit csinálsz.

Ezt tanítjuk meg a Facebook hirdetéskezelés tanfolyamon.

Eddig tetszik, de nekem is hasznos ez a képzés?

Facebook oktatásunkon kezdőként és középhaladóként is hasznos tudáshoz jutsz, akkor is, ha a gyakorlati lépéseket eddig nem mutatták meg a marketinges képzéseken.

Nem csak tudni fogod, hogy a hirdetési büdzsédet jó helyen költöd-e el, hanem új vásárlókat találhatsz, a régieket pedig még jobb ajánlatokkal bombázhatod.

Magabiztosan tudsz majd hirdetéseket létrehozni és optimalizálni a vállalkozásod számára!

Bármi is legyen az oka, hogy a saját kezedbe vennéd a fiókod kezelését, ezzel a tanfolyammal a hirdetéskezelés minden gyakorlati trükkjét elsajátíthatod.

Mi a helyzet akkor, ha én ki akarom szervezni a hirdetéskezelést?

Mint vállalkozók mi is fontosnak tartjuk, hogy azzal foglalkozz, azzal töltsd az idődet, amiben a legjobb vagy és ami a legnagyobb bevételt termeli neked. Az igazi vállalkozói szabadságot az adja majd neked, ha a döntés szabadsága a kezedben van.

Ha szeretnéd, kiszervezed, de a szakértelmed hiánya nem fog erre rákényszeríteni!

hirdetés

Tényleg fontos, hogy értsek a fizetett hirdetések futtatásához?

hirdetés

Egy tudatos vállalkozó nem maga csinál mindent, de tisztában van a folyamatokkal, amelyek a vállalkozása sikerességét érintik!

Valós tudás alapján fogsz:

Beszélj folyékonyan „Facebookul”: légy mestere a hírfolyam, story, piactér, messenger vagy a jobb oldali oszlopban megjelenő hirdetéseknek; írj rövid, ütős hirdetésszöveget, és állítsd be hajszálpontosan a célközönségedet!

Mit fogsz tudni facebook hirdetés tanfolyamunk elvégzése után?

Világosan fogod érteni és gyakorlatba ültetni:


Ki fog segíteni neked?

Földi Niki vagyok, online marketing menedzser, PPC specialista.

2017 óta foglalkozom online marketinggel, azon belül is Google Ads és social média hirdetések kezelésére specializálódtam.

Az első éveimet ügynökségnél töltöttem, majd saját vállalkozásomat kezdtem el építeni. 

Rengeteg elkészített marketing stratégián, több száz Facebook kampány elkészítésén vagyok túl, megszámlálhatatlan célközönséget, stratégiát, beállítást teszteltem már ügyfeleim kampányaiban az évek során, amelyekből megtanultam, melyek azok, amelyek tényleg beválnak, amelyekkel tényleg eredményes hirdetéseket hozhatunk létre.

Célom, hogy hozzásegítselek ahhoz, hogy Te is elérd a céljaidat. Megismerd azokat az elméleti és gyakorlati lehetőségeket, apró trükköket, amelyek előrébb visznek Téged és a vállalkozásodat. Hogy megismerd a hirdetéskezelés bevált praktikáit, amivel Te is eredményes hirdetéseket tudsz majd készíteni!

Részletes tematika

1. rész

2. rész

3. rész

4. rész

5. rész

6. rész

7. rész

8. rész

Vásárold meg most az online tanfolyamunkat és tanuld meg, hogy hogyan fordítsd a vállalkozásod hasznára a Facebook hirdetéseket!

Facebook hirdetéskezelés videós csomag

50 000 Ft

Facebook hirdetéskezelés hibrid csomag

75 000 Ft

Plusz 3 érv, amiért érdemes nálunk tanulnod a Facebook hirdetések rejtelmeiről

A Facebook tanfolyamot egy hirdetéskezelésben komoly tapasztalattal bíró szakember készítette, ezért biztos lehetsz benne, hogy jól megvalósítható eszköztárral fog felvértezni.

Ha már párszor megégetted magad a múltban, nem válaszoló, eltünedező hirdetéskezelőkkel, netán az elmaradt eredmények láttán a te termékedet vagy szolgáltatásodat okolták a sikertelenségért, akkor az eredményeid végre nem más munkájától függ majd.

A videós tananyag előnye, hogy bármikor, amikor elakadtál előveheted és az oktatóval karöltve lépésenként elkészítheted a hirdetésed vagy egyéb beállításokat! Örök hozzáférést biztosítunk a tananyagokhoz.