Tanfolyamok neked: tanulj nálunk és lépj egy szinttel feljebb!

Korábban már volt egy arról szóló bejegyzésünk, hogy kinek ajánljuk az Akadémia képzéseit (ezt ITT tudod elolvasni). Most egy kicsit specifikusabban és részletesebben körbejárjuk, hogy egyes munkakörökhöz milyen tanfolyamok illenek a legjobban. Webdesignerként vagy éppen Social media managerként dolgozol? Lássuk, melyik képzésünk segítségével léphetsz egy szinttel feljebb.

A kreatív szakmák nagy előnye, hogy a munkavállalók sok esetben szabadúszóként, azaz freelancerként tudnak tevékenykedni. Ez egyfelől hatalmas szabadságot ad, hiszen maguk dönthetnek arról, hogy milyen munkát vállalnak el. Ugyanakkor ez a munkatípus nagyfokú bizonytalansággal is együtt járhat. Ilyen helyzetben pedig különösen jól jön, ha az ember több lábon áll. 

Mi a célunk? Az Akadémián megtalálható tanfolyamok során valódi gyakorlati tudást szeretnénk átadni, amelyet a tanulók azonnal haszonsítani tudnak a saját munkájuk vagy vállalkozásunk építése során. Lássunk néhány konkrét példát, hogy egyes munkakörökhöz milyen képzés illik a legjobban.

Munkakör: webdesigner

Tagadhatatlan tény, hogy minden vállalkozás kulcsa egy jól kitalált és megalkotott honlap. Az első benyomás a látványra épül, azonban az értékesítés szempontjából az oldalon található szöveg is kiemelten fontos. Gondoltál már rá, hogy szívesen kibővítenéd a tudásod?  Ha elvégzed a marketing szövegírás tanfolyamunkatkomplex szolgáltatást tudsz nyújtani az ügyfeleid számára, amibe nemcsak az oldal design része, hanem a webszövegezés is beletartozik. Így ezt a feladatot nem kell egy külsősnek kiszervezni, vagyis a profittöbblet nálad marad.

Hozzád legjobban illő tanfolyam: Marketing szövegírás

Munkakör: virtuális asszisztens

Virtuális asszisztensként szerencsés helyzetben vagy, hiszen rengeteg lehetőség áll előtted. A területen belül szakosodhatsz képzettségednek, érdeklődési körödnek vagy a már meglévő tapasztalatodnak megfelelően. Legjobb, ha az online marketing területén is több lábon állsz, hiszen így könnyebben találsz rá a számodra tökéletes munkára. Az Email marketing tanfolyam során többek között megtanulhatod a MailChimp, MailerLite és egyéb hírlevélkezelő programok használatát is, amivel később igazán profi és igényes leveleket készíthetsz.

Hozzád legjobban illő tanfolyam: Email Marketing tanfolyam

Munkakör: Social media manager

Social media managerként egy cég közösségi megjelenéseiért felelni komoly feladat. Nemcsak folyamatos kreativitást igényel, hanem állandó megújulást is, valamint, hogy képes legyél a örökké változó trendekhez alkalmazkodni. Bár sokan úgy gondolják, a Facebooknak már leáldozott, a számok mégsem ezt mutatják. Bármennyire is fejlődik a technika, a platformnak még mindig hatalmas vásárlásra ösztönző ereje van. Szeretnéd megtanulni a Facebookon futó hirdetési kampányok minden trükkjét, az ötlettől egy valódi kampány megvalósításáig? Szerencsére számodra is van tanfolyamunk!

Hozzád legjobban illő tanfolyam: Facebook hirdetéskezelés

Kíváncsi vagy az összes képzésünkre? Akkor olvasd el EZT A CIKKET, ahol részletesen bemutatjuk, hogy melyik tanfolyamon pontosan milyen tudásra tehetsz szert.

Ha pedig szeretnél hasonló érdekes tartalmakról olvasni, gyere át az Instagramunkra!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .