e-mail marketing tanfolyam

Írj és automatizálj magasan konvertáló, értéket adó, mégis közvetlen és barátságos hangulatú e-maileket, amelyekkel időt és pénzt is spórolhatsz!

Ez egy olyan egyedülálló, átfogó email marketing tanfolyam, ahol nemcsak azt tanulod meg, hogy mit és mikor írj a hírleveleidbe, hanem azt is, hogy hogyan állítsd be őket technikailag a hírlevélküldő rendszerben.

e-mail marketing tanfolyam

Írj és automatizálj magasan konvertáló, értéket adó, mégis közvetlen és barátságos hangulatú e-maileket, amelyekkel időt és pénzt is spórolhatsz!

Ez egy olyan egyedülálló, átfogó email marketing tanfolyam, ahol nemcsak azt tanulod meg, hogy mit és mikor írj a hírleveleidbe, hanem azt is, hogy hogyan állítsd be őket technikailag a hírlevélküldő rendszerben.

Ha akár egyszer is igennel válaszoltál a fenti kérdésekre,

és nem szeretnéd azzal tölteni az idődet, hogy magadtól próbálsz minden információt összeválogatni az internetről vagy fogalmad sincs, hogy miről írj a feliratkozóidnak minden héten,

akkor itt a helyed!

A social media követőid nem a te kezedben vannak.
Ezt mindenki tudja, mégis nagyon kevesen használják ki az e-mail lista építésében és a hírlevélküldésben rejlő lehetőségeket.

Nem is olyan régen történt, hogy globálisan leállt a Facebook és Instagram is. Szerencsére 24 órán belül újra működött a rendszer, de addig senki nem tudott kapcsolatba lépni a vevőivel és követőivel.

Csak egy nap volt, mi lenne, ha holnaptól örökre megszűnnének ezek a felületek? Mi lenne a vállalkozásoddal? El tudnád érni a vásárlóidat?

Lehet, hogy annak kicsi az esélye, hogy a social media felületek egyszer csak eltűnnek egy fekete lyukban, de az sajnos könnyen előfordulhat, hogy feltörik a fiókodat, elveszíted az admin jogodat vagy törölve lesz az oldalad.

Ezek mind olyan esetek, amelyekről az utóbbi időben hallottunk.

A célunk ezzel természetesen nem az ijesztgetés,
hanem az, hogy rávilágítsunk, miért ennyire fontos, hogy a feliratkozóid elérhetősége biztosan a te kezedben legyen.

Az email marketing még mindig a legjobb pénzügyi eredményeket produkáló marketing eszköz. A befektetésed itt térül meg a legjobban. Még a Tiktok, Messenger és Instagram DM világában is, az emberek minden nap megnézik az e-mail fiókjukat.
És nem, a hírlevelek ideje továbbra sem járt le. Csak most már más szinten kell kommunikálni, mert a feliratkozók többet várnak el.

Nem hiába adták meg neked adataikat: szeretnének hallani felőled. Tanulj meg olyan fortélyokat, amelyek kifejezik, hogy valóban törődsz a feliratkozóiddal.

Tudod mit rontanak el rengetegen? Hogy csak akkor küldenek hírlevelet, ha valamit el akarnak adni.

Ki szereti, ha mindig csak sales emaileket kap?

Megmutatjuk, hogy a nyomulós porszívó ügynök stílus helyett, Te hogyan légy értékadó értékesítő!

A hatékony email marketing tökéletes arányban mixeli a marketing pszichológiát és konverziós elveket, megfűszerezve egy csipetnyi (jó, inkább maréknyi) személyiséggel, igazi emberi gondolatokkal.

Az E-mail Marketing Tanfolyamon megtanulod, hogy hogyan fókuszálj az értékadásra és törődj a listáddal.
Éppen azért, amikor majd berobbantod a kampányodat, az értékesítő e-mailjeidet is szívesen olvassák majd, mert tudják, hogy ki vagy, mit képviselsz.

Ha folyamatosan kommunikálsz velük, értéket adsz, akkor a te leveleid főnixmadárként emelkednek majd ki az idegesítő, csak eladni akaró e-mailek közül.

És hogy ennek mi a titka? Ezt tanítjuk neked az E-mail Marketing Tanfolyamunkon!

És itt nem állunk meg!
Hidd el, ha egyszer megmutatjuk, hogy mikor és hova kattints, mit állíts be, legközelebb már pikkpakk automatizálod az e-mailjeidet, amelyek utána szépen maguktól teszik dolgukat.
Csatlakozz e-mail marketing képzésünkhöz. Vedd a kezedbe a vevőszerzést és állj több lábon az online marketingedben!

Érd el a vevőidet E-mail Marketing Tanfolyamunk segítségével
és termelj profitot ütős hírlevelekkel!

Gyakorlatias, online E-mail Marketing Tanfolyamunk segítségével:

Valós tudás alapján fogsz:

Mit fogsz tudni az E-mail Marketing Tanfolyam elvégzése után?

Miben különbözik ez a tanfolyam a többitől?

Ki fog segíteni neked?

Hernaez Szabó Évi vagyok, diplomás újságíró és magyar tanár, okleveles copywriter (meggyőző szövegíró), e-mail marketing és kommunikációs tanácsadó.

Az e-mail marketinggel copywriter tanulmányaim alatt találkoztam először, ami szerelem volt első látásra! Azonnal tudtam, hogy mélyebben is szeretném beleásni magam a témába, mert elvarázsolt az automatizmusok és az értékesítési tölcsérek világa.

Elkezdtem a saját vállalkozásomban alkalmazni, és miután elég tapasztalatra tettem szert, az ügyfeleimmel is használni kezdtem.

MailChimp, MailerLite, Active Campaign, ConvertKit- mindegyiket ismerem, mert ahány ügyfél, annyi különböző szükséglet.

Az e-mail marketing világa kívülről bonyolultnak tűnik, valójában azonban teljesen logikus rendszerekről van szó, melyeket a segítségemmel bárki megtanulhat.

A szövegeimmel és -leveleimmel- többek között itt találkozhatsz:

Vas Tímea Consulting, Pöttyöslabda családi magazin, Délmagyarország és Délvilág, Könyvelő-Net, Gabriel Transport, Skyu, Katacryl, Cotton Artean, Babakuckó, Irány Pihenni!, LosCarballos.

Részletes tematika

Négy alkalmas intenzív képzés, könnyen feldolgozható egységekre bontva.

Az órák visszanézhetők lesznek, ám javasoljuk, hogy ha tudsz, vegyél részt élőben az oktatáson, mert a tudnivaló nagy része már helyben rögzülni fog, és arra is lesz lehetőséged, hogy kérdéseidet közvetlenül tedd fel az oktatónak.

1. alkalom

2. alkalom

3. alkalom

4. alkalom

Az E-mail marketing tanfolyam jelenleg nem indul. Iratkozz fel a várólistára, hogy először értesülj a tanfolyam elérhetősége felől.

Plusz 3 érv, amiért érdemes nálunk tanulnod az Email Marketing rejtelmeiről

Az E-mail Marketing tréninget egy hírlevél készítésben komoly tapasztalattal bíró szakember tartja, ezért biztos lehetsz benne, hogy jól megvalósítható eszköztárral fog felvértezni

Élő online képzésünk során minimalizáljuk a szakzsargont, hogy az E-mail Marketing tanfolyam során az elméletet és a gyakorlatot is közérthetően kapd kézhez. Ez utóbbit segítik oktatóink tesztoldalai, amelyeken Te is gyakorlatozhatsz, így nem gond az sem, ha esetleg még nincs saját MailChimp vagy Mailerlite fiókod.

Közbejött valami és nem értél oda az élő órára? Nem probléma, mert E-mail Marketing oktatásunk minden videóját később is bármikor visszanézheted 1 éven keresztül.

Ne kutass napokon keresztül megoldások után az interneten!

Csináld végig E-mail Marketing Tanfolyamunkat, hogy sziklaszilárd alapokra építsd vállalkozásod e-mail listáját!